cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, August 5, 2018

My birthday treats on my 50th birthday


saje je nak share kat sini.
I just turned 50. 
on last July 25, 2018. 
Hari rabu ritu. 

biasalahkan.
ucapan2 di Whatapps lah.
di FB lah.
even di IG.
ALHAMDULILAH..
thanks for all the wishes. 


salah satu ucapan yang i dapat di WHATAPPS group kot. 
tak ingat lah pulak. 
Tapi i memang tak celebrate pun my birthday ni. 
dah tua2 ni lagi lah kan. 
tak pe lah. 
not so important. 
ucapan2 pun dah besar syukur. 



tapi malam tu almost at 11.30 pm kot. 
Chef Ciju cooked something. 


Sedapppp..


then the next day, Sis Mona pulak belanja makan tengahari. 
Merasa orang belanja kita.


Hari jumaat pulak SIs Ira belanja i kat Coffee Bean.
Seronok Mak Bedah dibelanja terus. 



Dah lama kami tak jumpa. 
Tak lama lagi nak menantu dah Sis Ira kita ni. 
Ni jumpa saja2 nak sembang. 


both of us took this. 
Spaghetti Salmon kot cam tu lah. 


Kunun2 birthday cake. 
hehehehe..
suka ni. 
Apple Crumble. 







Saje je lah bergambar lebih sikit. 
Nampak dah all the freckles and some fine lines di muka i.
terasa sangat tua kali ni. 
Tapi still, jiwa muda lagi. 
Lagi berasa nak travel banyak2 lagi. 
INSYALLAH. 


then petang lepas jumpa Sis Ira, hubby ajak pulak makan cendol. 


ALHAMDULILAH..
Baru dapat merasa cendol dan durian ni. 
Segarnya. 
sebenarnya perut i dah kenyang sangat masa ni. 
Tapi gagah gak memakannya. 
Bahagia. 
Memang segar. 
ALHAMDULILAH..

Well, memang tiada big celebration. 
Tapi ingatan family dan kawan2, itu dah cukup buat i. 
Semoga ALLAH merahmati mereka yang belanja i. 
Semoga ALLAH merahmati usia yang dipanjangkan lagi ini. 
Semoga diberkahi hidup ini. 
AMEEEN YA RABBBB.

26 comments:

  1. Happy belated birthday..semoga semua wishes & impian dimakbul Allah swt..aamiin..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari jadi Kak yan. Semoga Allah swt sentiasa melindungi Kak Yan dan keluarga, dan semoga Kak Yan sentiasa dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. Ameen for the prayers.. allah bless u too.

      Delete
  3. warghhhhhh x aci bday k yan byk mkn2πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† ada rezeki nnt kite celebrate sama2 ya kakπŸ™ˆ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu pun ada yg postpone tau.heeeee. jom kita mkn sama2.

      Delete
  4. alhamdulillah..murah rezeki kak yan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilahhh..senyum lebar kan. Hehehehe

      Delete
  5. happy birthday kak yan...semoga sentiasa dlam rahmat illahi

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir kak yan. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 1128

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo thanks aisyah. hehehehehe dah too dah..
      thanks sudi follow. inshallah will follow u back.

      Delete
  7. Happy 5 series... aktiviti jalan2 memang kena diteruskan selagi terdaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... 5 series ye.. thanks brother Mie.
      INSYALLAHH selagi terdaya.

      Delete
  8. selamat ulangtahun yang ke 50 kak yan!! saya silent reader.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. oo ye ke..boleh email address kat akak? my email is azianelias@yahoo.com or drop any message to my phone 0192129958

      Delete
  9. Happy belated birthday Kak Yan....semoga sehat selalu & happy sokmo

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah....happy belated birthday kak yan. Bestnya makan-makan.

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday Kak Yan....semoga di beri kesihatan yg baik & make me smile while reading ur celoteh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear zie. Amen..
      alhamdulilah kalau boleh tersenyum. buat akak bahagia jugak.

      Delete

cliks..cliks