cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, February 28, 2018

Debar menghitung hari


Dah minum petang?
Ada yg kat office lagi kan..

Me at Pacific Coffee.
Cari bags.
Cari mende2 berkaitan


Layan lah food potong kaki ni.


Kena cari yang baru.
Yang lama dah tak mengizinkan.
Yang baru pasti jiwa bersemangat lagi kan..

Insyallah..

24 comments:

  1. Ke Turki ke Yan?

    Semoga Allah permudahkan segalanya. Aamiin...

    ReplyDelete
  2. Pasang angan2 dulu kak..heeeee..
    Insyallahhh..mudah2an.

    ReplyDelete
  3. Wah nak ke mana tu, happy travelling yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih berangan2.. tu bag mmg kena beli dah.. sebab dia tgh murah.. heheehe

      Delete
  4. Plan balik kampung ke lagi Kak Yan....apa pun Happy holidays yeee

    ReplyDelete
  5. hahahaha
    food potong kaki tu memang sedap tapi tak boleh makan selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena jaga kesihatan Hans..awak muda2 lagi ok lah..

      Delete
    2. saya pun dah kurang ambil manis2
      banyak minum air kosong
      risau juga

      Delete
  6. Have fun kak yan walau mana pun kak yan pergi..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. thanks dear.. tgk je lah nanti yeee..hehehehe

      Delete
  8. Kak Yan nak jalan2 beli beh travel eh? Apapun, have a nice day kak yan..

    ReplyDelete
  9. Menghitung hari nak ke mana lagilah agaknya tu kan.....
    Hihi....tukar jangan tak tukar, barulah semakin tak sabar nak makan angin

    ReplyDelete
    Replies
    1. menghitung hari memang ni. hehehe.

      idok ler baru semuanya.. memang dah kena beli baru pun. dah rosak semuanya.

      Delete

cliks..cliks