cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, December 26, 2009

Reunion yang tak berapa nak menjadi

Dapat call and invitation thru FB dari ex student SKJP. Diarang nak buat reunion on December 23, 2009, few days before Christmas, di Times Square..Believe or not, since this building bukak, tak pernah sekali i go there. Kalau Chef Ciju, ye..Memang port dia..So excited to meet them.. Selain memurid, ada gak beberapa cikgu yang involved. Dapat lah i jumpe diarang..
In christmas mood...
Chef Ciju sesaja je masuk pasal nak tangkap gambo
Tiba waktu dijanjikan, i pun sampailah di Times Square..Macam jakun lah pulak.. Masuk - masuk je, sempat snap few photos..Menerai camera baru tu.. Yang jadi mangsa Chef Cijulah... Then terus ke food courtnya.. Disebabkan dah lama tak jumpe memurid ni, i really cant recognize them.. So tunggu je lah..Almost half an hour, Suria Yamat dan Azah pun tiba..Kami makan dulu..Then baru Kak Murdiana Noni Akmar, my best fren..Yang selalu gelak macam nak pecah perut..
Tengok tu..
Mee too.Buat tebiat lak begamba dengan patung ni
Chef Ciju sakan lagi
Tapikan anak2 murid yang ditunggu ni tak juga muncul and we made a conclusion, they couldnt make it.. Nak buat cam ne.. Well we decided to go for proper lunch..Tapi i cant remember the place...Kami berborak kat sini dan makan..But the service was too bad..Anyway food dia ok lah..Lagipun lapar memasing..
Sebenarnya nak tunjuk dia punya emas tuu...
Kak Ena with her drink
Me with Azah and Chef Ciju
Kak Diana and Suria
Nasib baik sedap sume food dia..Kalau tak..lambat sangat service..
Four of us..Tak mungkin terulang lagi...
After makan, kami pusing - pusing sambil window shopping. Because of no specific things we were looking for, we ended up our meet up by saying good bye.. promised to meet again in the future. INSYALLAH...

No comments:

Post a Comment

cliks..cliks