cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, January 15, 2016

Light lunch cum tea time at Brew Up Cafe, Denai Alam


Ok lah. asyik cerita pasal Kashmir je kan.. Hari ni saje nak cerita pasal my light lunch cum tea time lah gamaknya.  me and 2 other partners went to Denai Alam atas urusan kerja.. right after that, we went for having our lunch.. sebenarnya bukan lah lunch sangat sebab baru je keluar dari rumah sebab dah isi perut memasing. so we decided to have light lunch cum teatime lah.. lagi pun dan lepas waktu makan pun. 



we went here. Brew Up Cafe.. Damai Alam is a new place to me. so that once they suggested this place, i ikut je lah.. 


suka the interior this cafe. nowadays memang banyak this kinda cafes kan.. ala - ala hipster lah gitu. mak daras pun layan lah. 


simple and i like it so much. 


sebelum food datang, we all macam hilang akai sikit..  selfie welfie gitu. 



my coffee


i think this is Camelia's hot choco. 


my Aglio Olio.. i still love My Hubby's one. this one for me was so so lah.. (tekak dan citarasa memasing kan).


our starter was not bad. Nachos dia memang agak menarik. licing.  overall, the food NOT BAD.. boleh lah jadikan  hangout place lah.. just a bit far from my house gitu. apa - apa pun layankan lah perasaan muda belia kami dengan berpicca yee..


puas menclick foto yang rasa2 muka kami cantik sangat lah.. akhirnya ini dia. heeee


bit cosy interior


anak dara yang dah makin membesar. 





share some infos about it.. 





for four of us, we spent about almost RM100 plus. that's normal lah kan.. anyway, new idea to some of us for hangout. ok lah, ini selingan. nanti i will update my kashmir trip. till then.. daaaaaa..

10 comments:

  1. Nampak selesa dan bersih tempatnya. Tambah dengan makanan yang sedap, memang seronoklah untuk bersantai-santaian... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULILAH. mmg selesa kakcik. cuma kedai ni agak tersorok dari jalan besar.
      mmg sesuai jd tempat lepak lah.

      Delete
  2. Salam kunjung balas...
    Seronok tengok santai2 ,makan2,nampak ceria masing2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis saniah.
      curio sebab perut semua happy. heee

      Delete
  3. Bila dah jumpa tempat baru yg selesa dan menyelerakan lain kali mesti akan singgah lagi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kakzakie.. dah pasti.. tp kalau dari rumah saya memang agak jauh.. cuma kalau tersesat ke sini, sure saya akan singgah nnt.

      Delete
  4. menarik je tempat dia..oqlio tu mengancam jekkk~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aglio dia kira ok lah.. but i love my hubby's aglio olio.

      Delete

cliks..cliks