cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, January 28, 2016

Cari makan di Bandung.


Malam tadi punya cerita..kenapa so rajin i update..sebab i baru pandai update from Handphone..so ketinggalan zaman..

okkk..jom cerita cari - cari makan malam..


Kami ke Cihampelas Walk.


Macam  - macam pilihan.


Japanese restaurants banyak sangat..happy Abang Luqman..tapi we are in Bandung ok..culinery nya mmg bagus banget.


Kami singgah di Pasar Tong Tong.. ordered ni.. Surabi. Sedappp..


I took Soto Nasi..sedappp


Lepas makan jalan - jalan..


Then sebelum masuk tidur pekena Coffee Iced.


Ini gambar  Pasar Tong - Tong..food kami dalam Rm 30 lebih je.


Segood..the place that we had our coffee..so nice..

Just nak share my friend yang bantu i urusan registration anak - anak...ni gambar siang tadi..

Ok lah..nak siap2..nak kelaur lagi nak makan dan nak jalan2...daaaaa

26 comments:

  1. wah bestnya jalan di bandung malam-malam.

    ReplyDelete
  2. Salam Kak, jalan2 ke chempelas walk ini, suasana macam kita bukan berada Indonesia kan kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam dear.the place mmg best..happening..

      Delete
  3. Seronoknya - banyak makanan dan harga pun murah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kakcik..enak banget..food murahlah sangat...makan beriya kami.

      Delete
  4. Wahhh...syoknya jalan2 Bandung. Sambil menyelam sambil minum air ehhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha..haa..haaa...betul aina...tp akak rs lama sgt dah...sebab x de acticity..

      Delete
  5. Kak Yan...Abg Luqman terus stay la yer. Seronok la kan. Bandung tu big city...hehehe

    ReplyDelete
  6. Lpas ni bolehlah libur libur bandungnya mbakyu

    ReplyDelete
  7. bestnya kak... dh selesai urusan yg sepatutnya... apa lg liburan lah

    ReplyDelete
  8. Pasti anak pun puas hati tinggal di sana, mama merindui:) betul update ngan phone senang skit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam2 rs ni...sedih ada, senang ada...

      Tulah..now i x de excuse kata tak sempat nak update...heee

      Delete
  9. Replies
    1. wasalam dear.. tak lah. nak masuk pesantren.

      Delete

cliks..cliks