cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, January 21, 2014

Promotion MPH di Plaza Alam Sentral.

Story on 20 January, 2014 - Monday.
Plaza Alam Sentral


Tetiba after back from lunch i singgah di bahagian promo di lobby PAS ni.. dah tengok area ni penuh since last week. berhajat nak singgah. tapi sampai lah tadi baru berkesempatan.. 


Amboiii.. duta MPH..


sorry tak jelas..


nampak tak.. dari January 7, till 22. so ada satu 2 hari lagi. soo rebut lah peluang..


macam - macam buku ada even tak semua ada di sini..


teruk betul tangan i tangkap gambar kalau guna HP ni. 


ini berkenan yang ni. terus i belek..


i berkenan sebab dia canttik. macam handbag. heee.. i sambar satu. i took purple punya.. tapi ada pink gak.. Al Quran ni kalau dibuat hantaran pun cantik bagi i lah. rege dalam RM70 lebih. tapi since i ada card MPH, dapat discount 15%. those yang tak ada card, boleh dapat takat 10% je. still dapat potongan lah kann. ok lah tu..


suka yang macma ni.. dibuat cam comic. suka lah bebudak kann..


i sambar ni gak.. saja nak tambah - tambah ilmu ..


ok lah lepas je beli buku tu, balik kejap dan ambik Abang Luqman di rumah langsung ke Plaza Masalam. kitarang dinner masa Abang Luqman iftar di sini.. ini yang dia punya..


i makan ni je.. Salad.


dan Nachos.. ok lah guys. cukup dulu hari ni.. pegi ceoat beli buku ye.. jangan lepaskan peluang.. buku cerita pun banyak. i ni dah malas dah nak baca buku.. takut tak leh gerak.. baca yang patut - patut je lah kann...okk.. tadaaa..

8 comments:

  1. Jauh tu... Mmg nak turun Shah Alam tp x dan kot nak ke situ.. :(

    ReplyDelete
  2. Kedai Kak Yan yang di PAS tu juga kan...?

    ReplyDelete
  3. memang best kalau der diskaunkan... bolehler rembat banyak sikit...
    tapi tergoda habis ngan menu makantu ... kat plaza masalam kedai yang manatu...

    ReplyDelete
  4. eh menarik la yg macam komik tu kak.. agak2 dalamnya ada kartun kartun gak ke..tapi dia balut tu tak boleh belek kan.. kalau kartun2 nak jugak belikan untuk anak2..

    ReplyDelete
  5. Yang beli kat BBW tu pun baru gerak satu je, kak... tapi best juga bila dengar ada sale buku ni. Ada aje yang berkenan di hati. Menariklah Al Quran yang akak beli tu.

    ReplyDelete
  6. Komik2 macam tu rasa macam bagus je utk bagi hadiah kepada kanak2 kan Kak Yan. Teringin saya nak beli buku Belajar Tajwid tu kak perbetul mana yang salah...

    ReplyDelete
  7. Sedap nya ......tgh lapar kot hihihi

    ReplyDelete

cliks..cliks