cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, December 23, 2012

Back to School - jomm reramai ke Plaza Alam Sentral

Three of us went for lunch at Nasi Hadramot. First time for them. I dah banyak kali.. They were happy.. nanti boleh ulang katanya..
 We took Mint Tea/ Arabic Tea.
 Starter..
 Then we just took one Mandy Chicken. After lunch kami terus balik ke office dan busy for preparation.. Esok ada promotion Back to School. 
 Ini some of the staffs yang really helpful.. Rajin - rajin belaka.. ALHAMDULLILAH...
Jom reramai ye ke PLAZA ALAM SENTRAL dan berrshopping lah di booth KEDAI CANGGIH. Ada di tepi esclator GROUND FLOOR... This promotion will be there till 30 December, 2012. Selain tu boleh lah singgah ke Tingkat Satu gak.. Kedai kami ada di situ.. Naik esclator terus ke kanan. If u are facing Nagoya Textile, we are on the right corner.. Jommmm.... If u r bloggers, mention to Miz Pija, she will give u free memberrship dan bershopping lah sambil enjoy the discount. Hope we can meet also.. INSYALLAH...Our kedai 03- 55110226...Our new shop ada di Giant Purta Height. Cari Kedai Canggih yeee...
************************************
Volume 3, Book 38, Number 505 :
Narrated by Sahl bin Sad
A woman came to Allah's Apostle and said, "O Allah's Apostle! I want to give up myself to you." A man said, "Marry her to me." The Prophet said, "We agree to marry her to you with what you know of the Qur'an by heart."

32 comments:

  1. Wow, I love those foods on your blog, I wish I could find travel agents to go there and eat all of those foods:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure..u will get those food here in malaysia.

      Delete
  2. Assalam k.yan...dil pun baru mkn nasi hadaratmot semalam..tapi di mesirlah....hihihi....nnt dil nk suruh family friend pegi kedai akklh....insya Allah kalau dil dapat bercuti ...boleh kita jumpa2....takecare kak...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee..jauh ye kalau akak nak mkn kat mesir tu..

      jemput depa mai ye dil...if i m arnd boleh kenal.

      insyallah one day pasti kita jumpa.

      Delete
  3. InsyaAllah..pasti ramai yang serbu nii
    :)

    ReplyDelete
  4. dulu..zaman belajar Uitm S.A..plaza alam sentral ni tempat saya lepak n shopping.rindunya nak pergi sana lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah ke sini..kita lepak.minum.teh tarik kat syed.

      Delete
  5. sibuk lah yan yaa...dah nak buka sekolah dah ni. ada plan nak ke selangor minggu ni, kalau tersinggah saya mentioned nama saya ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure animm..kalau.boleh cari miz pija...she will handle.

      Delete
  6. saya baru hari ni tergedik2 nak cari baju skolah anak2

    ReplyDelete
  7. musim persekolahan dah nak mula...sana sini semua ibu bapa sibuk membeli belah........

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun..selalunya sampai Jan 1 nanti tu..

      Delete
  8. kalau makan takleh dapat teko tu ke...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kalau datang mention my name.. datang yee...

      Delete
  10. InsyAllah, nak singgah juga dalam masa terdekat. Sebab kami sefamili, memang dari dulu dok beli jenama Canggih utk uniform sekolah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. If u come, pls lemme know. now i ada kat JB..

      Delete
  11. wah..syoknya ada membership for blgoger..syok3x..semoga Allah SWT sentisa murahkan rezeki akk :)

    ReplyDelete
  12. Wow ade promotion ayuh kembali ke sekolah...surely havoc kan??? Miss those moment

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. alhamdullilahh..kalau minat arabic food sure suka.

      Delete
  14. msti dh mule bz kan kak, maklum tak sampai 2minggu sekolah nk bukak kn... dana kalu ke sana pun nk usha2 akak je tak beli baju sbb nyer aiyan lg 6thn baru msk sekolah rendah hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bz dah..tinggal seminggu je lg.

      tak pe..insyallah leh mai kedai akak nnt.

      Delete
  15. ohhhh ok ok.. nx time pi plaza alam sentral boleh singgah kedai canggih kak yan..!!

    ReplyDelete
  16. Nnti rietta trun shah alam awal february, bleh lew singgah kedai akk.....rietta igtkan kdai akk, kedai pengantin, coz blog yg itu banyak gambar brg hntaran.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt sebelum rietta mai, call akak tau. hopefully u tak datang on Feb 20 till 25, 2013. barangan pengantin tu just my hobby cum side income.. tak banyak pun. just suka2.

      Delete

cliks..cliks