cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, March 7, 2012

Jommmm..breakfast. Pulut Serunding and Mee Hoon Sup






***************************************************
Volume 7, Book 65, Number 286 :
Narrated by Abu Musa Al-Ash'ari
The Prophet said, "Give food to the hungry, pay a visit to the sick and release (set free) the one in captivity (by paying his ransom)."

28 comments:

  1. adeh sedapnya pulut serunding tu..i love pulut tapi tak boleh makan selalu...confirm angin :(

    ReplyDelete
  2. kat mana ni yan?
    breakfast kat rumah atau kat luar ni..
    pulut tu menggoda habis

    ReplyDelete
  3. sedapnya pulut ngan serunding tu.. lapo!!

    ReplyDelete
  4. lepas sakit pinggang hr tu, pulut x boleh makan dh....angin. Sup tu nmpk sedap!

    ReplyDelete
  5. sarapan yg best... kalu balik pontian mmg suh mak bt serunding banyak2, bleh bwk balik kl... nk bt sndiri tak sedap...

    ReplyDelete
  6. sisdee,

    i pun suka sangat pulut..angin tak angin belasah je..hee

    ReplyDelete
  7. Kat rumah Kak Kasihredha..Pulut tu mak buat.. sedap amat.

    ReplyDelete
  8. Adam Hawa,

    alhamdulilah. Nak share jauh sangat kan.

    ReplyDelete
  9. Kesian kat kak ani..tak pe..sikit2 kot..

    ReplyDelete
  10. Dana,

    ni serunding orang Pontian lah ni..hee..mak buat.

    ReplyDelete
  11. Saya tak boleh makan pulut pepagi ni... nanti perut sebu...asyik sendawa je...hehehe...suka kat Mee Hoon tu...

    ReplyDelete
  12. serunding tu makan dengan nasi himpit pon sedap kan..yum yum

    ReplyDelete
  13. Anie,


    ALHAMDULLILAH..i ok je.. tu yang tayang tu..hee

    ReplyDelete
  14. Betul tu wida.. My mom memang terror buat serunding yang ni..

    ReplyDelete
  15. sdpnya.... alahai akak ni selalu post makanan sdp2... gmbr makanan pun giler cantek... buat i laaaagi terliur... nyum3.... -.- mkn dlm mimpi je ;p

    ReplyDelete
  16. Maa...hee..sorryyyy..mmg saja suka bagi orang terliur..

    ReplyDelete
  17. aduss...mau itu pulut serunding, huu..

    ReplyDelete
  18. tak pernah lagi pekena bihun sup dengan teh... hehehe...
    tapi makanan di atas nampak sedap jer...

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Yan...

    Menu kedua2nya ni mmg Fav Kak Lin...tgk mee hoon sup tu mcm sedap jer...

    ReplyDelete
  20. Dwaty,

    itu bukan teh.. Tapi coffee.. i prefer air panas.

    ReplyDelete
  21. Ye ke Kak Lin.. heee.. i pun suka esp pulut tu. Everytime mak mai, suka buat..

    ReplyDelete

cliks..cliks