cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, March 7, 2012

Activity My Sweet Fingers - Bunga Chocolate

This coming Friday, Abang Irfan nak masuk Jawi.. Boleh - boleh nak buat this Friday. So, i pun saja - saja nak buat something as a gift to the guest. Alahhhh bukan buat besar - besar. Just suka - suka. Gathering pun just among family.. Bukan besar - besaran. Jom tengok apa yang i buat.. Boleh tengok kat sini gak ye.. Y a n 's   S w e e t   F i n g e r s..
 Buat cam ni lah.
 I just love this chocolate. I memang selalu guna this chocolate for wedding or any ceremony lahh.. Kirim kat NekCik masa umrah ziarah depa. 
 I guna Bunga Kayu ni.. Beli masa di Bali.. Just come up with this idea..
 Akhirnya jadi lahhh
This is for orang tua.. Untuk kids, i dah ada idea.. Tunggu ye..

18 comments:

  1. Wah! Abang Irfan dah nak masuk dunia dewasa ya? :)

    Rajin Yan.

    ReplyDelete
  2. coklat ape tu?nmpk cam sedap jek dlmnye...ehe

    ReplyDelete
  3. sweeeeeeettttt!!
    suka!! nak satu!! hehehhe.. (x malu!)

    ReplyDelete
  4. Mama Iddin & Irdina,

    saja sesuka..bahan nya aje yang perrlu.. bagai kan aje lah..INSYALLAH..

    ReplyDelete
  5. INSYALLAH Kakcik.. Mudah2an lancar je.

    Alaaa buat simple je kak.. saja sesuka.

    ReplyDelete
  6. Cantik!!! Baru nk ckp.....sygnya bg budak2 yg itu...rupanya utk org tua2! Sgt creativelah Yan ni!

    ReplyDelete
  7. Hee... bebudak dapat isi dalam dah suka dah. Yang lain diarang throw.

    ReplyDelete
  8. Ayu banget kok cenderahati hasil tangan Yan tu. Barang-barang import pula tu. Tak mudah, malah mungkin tak boleh diperolehi di tempat kita. Tentu penerima menghargainya sangat-sangat. Semoga perkumpulan diberkati Allah!

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULLILAH Pak Temuk.. Keras tangan kata orang..hee..


    Sama - sama merasa..INSYALLAH kan Pak Temuk dan diberkahi..

    ReplyDelete
  10. Thanks dear.. Alaaa yang penting barang tu je... Ada chocolate tamar dan sikit token.. So boleh orang simpan..

    ReplyDelete

cliks..cliks