cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, March 8, 2012

Gifts dari Cyana...sukaaaaa...

Hari Isnin lepas i dapat message dari blogger C y a n a. Ada something untuk i kata nya. She left it at the shop. Thanks Cyana.. Sukaaa... Semalam ke office, i lupa pulak. Then hari ini my niece gave it to me.. Masyallahhh.. Banyaknya untuk i.. Thanks again Cyana.. Really appreciate it the thought. Jom tengok apa i dapat..
 Packaging pun dah menarik hati.. Sukaaaa... Purple lagi. Ye lah dapat gift dari si manis purple...Heeee..
 Dapat fridge magnet . Cyana kan ada ke Sabah recently..Comeeeee..
Dapat CD. I pernah dengar FIL Cyana beri ucapan masa anak - anak sekolah di As Syakirin. Sebab BIL Cyana perrnah satu sekolah dan satu kelas lagi.. Suka sangat dengar ucapan beliau.. Until now still teringat - ingat.."Anak yang baik adalah anak yang menjadi orang yang berakhlak di masa depan. Bukan hanya kejayaan yang diraih waktu UPSR, atau PMR atau apa lah". Gitulah katanya. So, appreciate anak - anak kita walau mereka tak dapat memberikan kejayaan yang besar dalam any BIG EXAM..(melalut sudah..)
Dapat buku ni gak. Cuma tak habis baca lagi.. nanti.. yee..
Last but not least. Dapat key chain.. Cyana darling.. Thanks yeee...
***********************************************************
 Volume 3, Book 47, Number 754 :
Narrated by 'Aisha
The people used to send gifts to the Prophet on the day of my turn. Um Salama said: "My companions (the wives of the Prophet Other than Aisha) gathered and they complained about it. So I informed the Prophet about it on their behalf, but he remained silent.

10 comments:

  1. Gembira tak terperi Yan... buku itu kakak tertarik sangat. Mesti banyak pengisiannya

    ReplyDelete
  2. YE KAKZAKIE.. ALHAMDULILAH.. SHARING KAN.

    ReplyDelete
  3. alahai, bestnya dapat pemberian ikhlas kan..

    ReplyDelete
  4. Kak Yan...

    sogan plak saya akak pos satu2, beso nya gmbo.. hiks. CD & buku tu gift event FIL aritu. lagu zoo tu mmg hubby yg acapella... selalu kids suka. sharing is caring! muahs..

    ReplyDelete
  5. apa - apa pun thanks my dear Cyana.. Jazakallah...really happy n appreaciate it..

    ReplyDelete

cliks..cliks