cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, October 28, 2011

Indahnya Petang di Port Dikcson...

Suka pantai?? i m sure ramai yang suka pantai. I tak berapa suka. I love lake and water fall. But i cant deny, once ada di tepi pantai, i will fall in love with the views. Especially during sunset.. Jomm..cuci mata kejap...Sunset in Port Dickson.
Saksikanlah keriangan manusia - manusia di bawah ni.. Melompat - lompat semuanya sambil tengok sunset.
Sebenarnya gambar ni dah lama dah ada dalam simpanan i. Ni masa i and family stay at The Legends Waterhomes Chalets, Port Dikcson.

35 comments:

  1. dh lama x gi PD..cantik pic sunset tu..hepi sungguh depa tu, smapai melompat2...hihihi

    ReplyDelete
  2. saya baru pegi PD bulan lepas kak.. tp g pg sampai tengahari jerk.. xnengok matahari terbenam :)

    ReplyDelete
  3. Gambar melompat meraikan sunset buat kakak senyum sendirian hihi...

    ReplyDelete
  4. sunset tu..cantik sgt..
    lya last g pd thn 2003-2004 kot.. dh lme tu

    ReplyDelete
  5. Cantiknya. Kakcik tak pernah jemu menatap keindahan ciptaan Allah SWT itu. :)

    ReplyDelete
  6. wah seronoknyer melompat lompat..heeee,lama xbrcuti!!

    ReplyDelete
  7. ati pernah kesana tapi tak bermlm
    mahai ..hehe

    mmg cantik tempat tu :)

    ReplyDelete
  8. pemandangannya memang cantik..acik tak berapa suka sebab nanti pasir halus dipandai tu akan melekat kat semua seluar.baju..sandal..tu yang malas sikit tu..

    ReplyDelete
  9. Bestkan Kak Yan :) lama tak jenguk PD..kalau tak..asal nak mandi laut jek mesti pi PD..hehehe

    ReplyDelete
  10. jelesnya.... hari tu kan saya dapat offer kursus kat PD... tapi takde transport.... kena pergi sendiri... banyak sangat perjentian... so terpaksa tolak huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. teringin nk g resort yg terapung tu....

    ReplyDelete
  12. "mmg cantik lah view tu kak yan....sy penah pegi tmpt ni ms famili day suami saya 3 thn lps...cuti ni insyaallah nk pegi lg.."

    ReplyDelete
  13. Sunset n sunrise kat mana2 pun cantik kan...... ;))))

    ReplyDelete
  14. alaa.. ingatkan kak yan ada kat PD hari ni.. :(
    (we all kat legend jugak ni)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. As-salam YAN
    Tepian pantai..... memang sentiasa melambai-lambai (hati kita semua)! Nampaknya mentari tetap 'lungo turu' sekalipun geng Yan besungguh-sungguh melompat tinggi mengajak ia turun bermain. Ceria selalu!

    ReplyDelete
  17. Syariza,

    itu saja2 je pegi sana tu.. mmg seronok sampai melompat lah tu..

    ReplyDelete
  18. Taufiq Arifin,

    kena pegi lagi lah tu, bair sampai petang lak..

    ReplyDelete
  19. Kak Zakie,

    depa tu mmg sakan.. Saya pun kalau tak sakit back bone ni mau gak lompat2 cam tu..hee

    ReplyDelete
  20. Dah lama sangat tu Lya.. Kena peggi tu.

    ReplyDelete
  21. Betul tu Kakcik. Sama macam saya..serronok sangat rasanya.

    ReplyDelete
  22. Umie,

    bercuti tak perlu jauh2.Dekat2 je...

    ReplyDelete
  23. Ati,

    tpt yg murah pun banyak lah dear..

    ReplyDelete
  24. Acik,

    sesekali kena weii.. serronok tu.

    ReplyDelete
  25. Alin,

    akak sebenarnya tak suka laut.. Panas. Tapi suka ambik gambar akak suka..hee

    ReplyDelete
  26. Rugi lah Dwaty.. Tapi tak pe. INSYALLAH one fine day, leh lah tu.

    ReplyDelete
  27. Cari waktu dia buat offer..KhaiRin.. Ada tau. goverment staff pun ada discount.

    ReplyDelete
  28. Seronok kan kalau dapat bersantai2 di sana Pia.

    ReplyDelete
  29. Heee... Hanie ni kan.. saja je tau..Nanti lah.. bil2 lagi.

    ReplyDelete
  30. Hee.. ye lah Pak Temuk.. Kegembiraan tu.

    ReplyDelete

cliks..cliks