cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, July 11, 2018

Nanti kita jumpa lagi boys.


Semalam Abang Luqman dan Abang Irfan dah balik Bandung. 
Rasa sayu je hari ni. 
Mencari2 suara2 yang bising2 dalam rumah. 
Senyap sunyi je. 
Suara Ibu pun tak macam tarzan lagi dah. 
Rindu ahhhhh..


Pagi tu hanya me, Chef Ciju, Abang 'Imran yang hantar. 
Hubby tak dapat hantar gara2 masalah kereta. 
Kami ke airport, Abang Ayip yang hantar.
My 'grab'  kalau ke airport. 


Buat checked in dah. 
Abang Ayip tunggu di luar je. 
ALHAMDULILAH, 
dapat spent time kejap sebelum depa terbang pulang. 


My giant semuanya. 


Ibu jadi yang terendah dah sekarang. 


time to go. 


Bye bye Luq.
Bye bye mel. 
INSYALLAH..
nanti kita jumpa lagi. 


Jaga mereka YA RABB.
Teguhkan hati mereka YA RABB. 
Sempurnakan hajat mereka YA RABB..
Tetapkan hati mereka YA RABB..
letakkan kesabaran di hati mereka YA RABBB..

YA ALLAH..engkau maha mengetahui segalanya.
Bless all of us.

14 comments:

  1. Replies
    1. insyallahh.. dah start rindu balik dah.. sedihhh.

      Delete
  2. All the best untuk the boys kak yan ni...

    ReplyDelete
  3. Moga rutin di sana dipermudahkanNYA.. Aamiin..

    ReplyDelete
  4. selamat kembali belajar irfan dan luqman...

    ReplyDelete
  5. Samalah kita. Bila dengan anak-anak, kita jadi yang paking rendah walaupun rasanya kita ini dah cukup tinggi... :)

    InsyaAllah, mereka tetap dalam lindungan Ilahi. Aamiin

    ReplyDelete
  6. semoga semua berjalan lancar dan selamat sahaja disana
    amin

    ReplyDelete

cliks..cliks