cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, May 27, 2011

Ole - ole Korea

Semenjak dua menjak ni i ada sikit perasaan yang tak menentu. Tak tau kenapa. Serba rasa tak kena.. Tapi tiba - tiba ada lak pengubatnya. Ole - ole dari Korea. NekCik, TokPuCU, dengan CiNi pegi Korea berlibur.. Seminggu depa di sana. Tu yang masa kenduri di kampung waktu sambut CiRah balik dari Holand, kiranya kitarang tak cukup korum.. So, jom tengok ada yang i dapat.

1. Dapat figurin ni. Come.. Suka sangat. I ingat nanti nak letakkan magnet di belakangnya. So, jadi lah Fridge Magnet.
Dapat yang dibubuh dalam box.
2. Anak - anak Sidek, dapat pencil lead. Suka pasal ada cartoon kecik tu..Yang pen besar tu i mengiktirafkan yang tu hak milik i.. Heee...
3. I suka sangat. NekCik memang memahami..hee. Dapat lah a set of ring and bracelet. 코 고마워 NekCik.. terima kasih lah tu...I dapat 2 rings lagi.. Kiranya ring tu memang betul - betul boleh luku orang.. heeee
4. Lagi i suka. Dapat food dari Korea. Tapi kan kok baklava. hee.. yelahh kang kalau dibelinya food Korea ni ada yang tak halal.. Tapi apa - apa pun i tetap suka. Because baklava one of my favorite. Dulu - dulu waktu City Square masih wujud i suka sangat p kat satu restoren melayu di situ dan makan baklava.. Suka.. Now, mana ada lagi City Square..
Baklava pun baklava lah. Yang penting kat situ dari Korea..hee...
Jenis yang bawah yang paling i suka. Satu box yang NekCik bagi, licin i sorang je yang makan..
Apa - apa pun terima kasih buat NekCik and family.. Now NekCik ada di Gold Coast.. Eeee jalan je depa ni.. Tak kesahlah.. Yang penting nak tunggu apa yang depa belikan..Eh..ada ke ye.. Kita tungguuuuuu.....

30 comments:

  1. bracelet tu cantik... kenan la... ;p

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt ole-ole dari korea, cantik gelang tu :)

    ReplyDelete
  3. city square jb ke kak?
    ehh dah takde...lama sungguh tak p jalan2 jb ..heee

    ReplyDelete
  4. FM dari Korea mmg cantik2..ole2 korea yg lain pun cantik juga..dulu saya selalu dpt ole2 korea sebab pakcik wife saya keja sana...

    ReplyDelete
  5. TQ Maria..
    masih suci lagi tu. belum dipakai..

    ReplyDelete
  6. TQ Mas.. akak pun suka dgn that color.

    ReplyDelete
  7. Sz,

    akak tak tau lah pulak kat JB ada city square.

    ni city square KL lah yg dekat Ampang Point tu.. Tp dah tak de now.

    ReplyDelete
  8. Daddy Ziyyad,

    akak suka sangat dgn patung2 tu.. come.. tapi katanya mahal lah..

    ReplyDelete
  9. oh di korea pun ada baklava ye...
    akak pun suka baklava

    ReplyDelete
  10. Tu lah Kak Kasihredha.. memula tu saya pun pelik. tapi dah org bagi tu, terima je lah kan..hee

    ReplyDelete
  11. saya suka bracelet tu, Yan.....warnanya sejuk je.

    ReplyDelete
  12. uihhh..from korea lagi..bestnye..
    err..pinjam bracelet tu boleh..cantiklah..hehe

    ReplyDelete
  13. cantiknya oleh-oleh dari Korea, sukalah.....

    ReplyDelete
  14. teringat masa sekolah menengah dulu
    ada kawan dari korea...comel tapi
    ketiak bucuk...heeee~

    ReplyDelete
  15. Assalam Sis....
    Santiknya ring and bracelet tueee...adohai hati ku pulak yang tertawannnnnn...uhuhuhuh

    ReplyDelete
  16. Saya pun suka Kak Aya. Batu2 cam ni mmg banyak.

    ReplyDelete
  17. Kass, ni tgh tunggu dari Gold Coast lak..hee

    Nak pinjam, cakap je.

    ReplyDelete
  18. Made,

    ole2 dari Bali jugak bagus. Murah lagi..

    ReplyDelete
  19. Ati,

    deap ni tak suka mandi lah macam mat salleh gak.

    ReplyDelete
  20. Oo cantik ye Cik Sue. Nanti kalau akak pakai, ingat nak tayang kat blog..hee

    ReplyDelete
  21. Pen & Pensel tu macam saya punya jer kak ! suami beli untuk anak2 tapi saya yang ambik. hehehe..


    NekCik , TokPuCu& CiNi tak ke Nandaemon ke kak ?


    Kalau tak boleh borong BROOCH dan seangkatan ...

    ReplyDelete
  22. Alah Azrina.. kalau dah ke Korea tu, sure p tpt yg memang jadi tarikan. so, bendanya lebih kurang sama je lah kan..

    tpt brooch tu pun dia pegi. Tu yg dpt rings dgn bracelet tu..

    ReplyDelete
  23. sweet la ole2 tu..jeles! ehehe..kak, wknd ni klua soping mane? ehhe

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum my dear sis:)

    aduhaiii...semua cantik2..cute2.!!
    suka kan bila dapat present...;)

    ReplyDelete
  25. pergh.. dapat ole2 dari oversea tu.. korea lagi.. best nye.. kejelesan menebal dalam diri ini.. hehehe :)

    ReplyDelete
  26. Sha,

    mmg akak suka tau..

    shopping!!! YA ALLAH weekdays ari tu akak dah menyoping sakan. tunggiu N3 ye..hee

    ReplyDelete
  27. Puan Kartini,

    best kan kalau dapat sentiasa..hee

    ReplyDelete
  28. Taufiq Arifin jangan lah tebal sangat jeles tu.. sikit2 tak pe..hee

    ReplyDelete
  29. kak...
    baklava tu org kata sedap tp sy tak pernah mkn lg...heheheh

    ReplyDelete
  30. mmg sedap lah yan.. akak memang suka.

    ReplyDelete

cliks..cliks