cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, May 16, 2011

Best Friend AWARD


Sebenarnya dah dapat lama sangat dari Made award ni.. Tapi ALLAHHH lupa sangat. Sorry Made bukan tidak menghargai.. So, lepas Made bagi link, i terus buat N3 ni.. Cuma publishnya dilewatkan..Nak jalan pi Port Dickson..

Made list kan ramai sangat award ni pada kengkawan.. I pun nak bagi lah.. Kalau depa amik, ALHAMDULILAH. kalau tak pun tak pe.. tak kesah..

14. Alida
23. Alin
29. Leez
30. Afida
32. Azian
35. Aini
37. Dwaty
38. Nieza
41. Hanie
44. Shaza
45. Nani
46. BSB
47. Faa
49. Effa
50. Maya
52. Qis
54. Runiza
58. Sha..

Sebenarnya ramai lagi yang i nak bagi. Tapi dah tak larat nak link kan di sini. SO , SESIAPA BERMINAT, AMIK LAH.

Sha - jangan merajuk tau.. akak tak perasan.. kan dah cakap kat atas tu.. amik je.. sorry dear..

32 comments:

  1. terima kasih kak yan!
    selamat hari guru pencen sedoniaaa! ;p

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    dengan bangganya kass nak amik award ni..thanks my dear kak yan..muahhhh

    ReplyDelete
  3. tima kasih kak...nnt saya publish...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih...terima kasih kak... :)

    ReplyDelete
  5. ek ehhh... ada gak nama I ek :)
    Suker.. suker.. suker.. :)

    Thanks Kak Yan *muuuuuahhh!!!* :)

    ReplyDelete
  6. sgt2 cantik awrd nie .. thanx Yan sbb sudi bagi kat ieda :)

    insyaallah ieda amik ...

    ReplyDelete
  7. Thankiu...! Thankiu!. Nanti I ambik simpan kat blog I ya...

    I appreciate it.!

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum my dear Sis YAn:)

    Sukaaaanyaaa
    dapat award BEST FRIEND AWARD!!!
    :):)
    tksh yaa ...
    terharu juga bila ada lam list!!:):)
    suka sgt!

    ReplyDelete
  9. Salam kak yann sayang,
    Waaahh..dpt award daa..besh besh..tenkiyu tenkiyu..nnt sya amek ye..terharu weih..sob sob sob..

    Ukhuwah fillah itu indah..bila bertemu dan berpisah kerana Allah..:)

    ReplyDelete
  10. yan..t.kasih ...nanti saya ambik ye.

    ReplyDelete
  11. mksih byk akak..
    tp ejaan saya qasehraihan..hehe

    ReplyDelete
  12. Thanks kak yan..for the award...terharu:)..

    wahh jenjalan sempena cuti wesak ka? bestnyerr kak....

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum....
    yan terima kasih sudi beri award ini buat ina....ina sangat menghargainya...

    ReplyDelete
  14. wah!!!!!!!
    daku terharu.. thanks yan......

    ReplyDelete
  15. Tq..tq..tq. love u Yan..

    slamat bermandi manda di PD

    ReplyDelete
  16. kira tgk je ler..nama sha xde...ahahha

    ReplyDelete
  17. kak yan...
    selama sy berblogging...akak la yg kenalkan sy pada dunia award ni dan akak la yg pertama bg sy award...terima kasih kak...

    ReplyDelete
  18. ahaha..kak yan, sumpah sha x majuk pn..alah akak ni...susah2 je kena edit balik n3 tu..tetibe sha malu...hihihi..

    t.kasih ye kak :)

    ReplyDelete
  19. "tq kak yan....selamat gi port dickson yer..hihi..."

    ReplyDelete
  20. salam....Yan...nak mai ambik award...terimakasih banyak banyak...mmg best friend pun...dialam maya....selalu bagi komen dkt entri saya...without fail....thanks again dear...

    ReplyDelete
  21. Tq k yan , singgah kt blog intan then ckp ada award kt sini wlpun nama tak de dlm list ..ehehee ..
    nnti intan amik yew

    ReplyDelete
  22. Hahhaa..anak haji amir pun dapat gak..mekasih..!!!

    ReplyDelete
  23. Terima kasih Yan,

    Semoga Allah memudahkan segala urusan dunia dan akhirat dan memberikan kesejahteraan buat Yan sekeluarga...Amin
    Shikin Sayang ambillaward ni...

    ReplyDelete
  24. salam kak yan... baru tau akk tag kita best friend award. Time kasih banyak2 kak... skrg juga mas amik! hehehe...

    ReplyDelete
  25. TQ semua sebab sudi amik award ni..

    ReplyDelete

cliks..cliks