cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, September 20, 2010

MALWARE DETACTED

Perasan tak sekarang dah heboh pasal virus Malware. Jadi cam ne ni kengkawan..Tak kan nak biar je kot.. I sendiri pun rasa takut ni...Bukannya apa memula i dapat tau Malware bila nak masuk ke suatu blog ni.(i dah remove - sedih pasal dia sering bg comment). Setiap kali nak link, melompat terus dia ke Malware ni. I mentioned pada Aini. Hope Aini baca akak punya N3 ni..


So, i nak kasik tau, blog yg i link kat bawah ni, dah tak leh i nak masuk dah..
http://miszjanuary.blogspot.com/

http://azieazah-aa.blogspot.com/ tuan punya blog ni kata dia tak kesah sangat..tunggu je..tp sedih lah kan tak leh nak masuk lagi dah.. Macam tak ceria gitu..


http://www.jintanmanis.com/





Last time blog ni kena serang..Tp i try inform, then tuan punyanya Azlina, telah mengemas kini..Now ALHAMDULLILAH..so, sesiapa yang dinyatakan di atas boleh lah tanya pada Kak Azlina kita ni..

Manakala first blog yang link dengan mine, tuan punyanya Cik Aini..
http://non-perfectmother.blogspot.com/. Sampai sekarang masih lagi...Nanti Aini tanya dengan sesiapalah ye..




http://akuanakpahang.blogspot.com/ Tuan punya blog ni kata dia diserang, tapi bila i masuk, ok je..maybe dah ok kot..

http://acefail2.blogspot.com/ latest blog yang link dengan i pun baru hari ini i tak leh masuk.


Last nite, some of frens kasik tau katanya my blog tak leh masuk..Melompat terus ke jentayu.com...Nasib baik ada member yang terror ni tolong, katanya some of the widget iaitu 'Calendar Hijrah' ni bermulanya masalah ini di blog..Hangin satu badan dibuatnya.Pagi ini i noticed bila i cuba bukak website ni, 'Jentayu.Com' tulis under construction... Kalau nak buat duit pun jangan nak menyusahkan orang. Now, i tak tau nak buat apa..95% blog yang i link, tak leh masuk...Tension..So, kengkawan yang i sebut kan di atas tu, cepat - cepat kita banteras masalah ini...

11 comments:

  1. Salam Nur,

    now rasa boring pasa; tak leh nak log in any blog yg link dgn mine..

    ReplyDelete
  2. kak yan...tiba2 nampak overlapped entry plak. huhu

    ReplyDelete
  3. Salam Cyana,

    overlapped N3..sapa nya? k yan.. entahlah,,dr semalam, macam2 hal..fening2..

    ReplyDelete
  4. Salam Cyana,

    akak tak leh bukak yg awak punya lak.. Sedapnya tgk nasi daging tu...

    ReplyDelete
  5. bagusnya kak yan ni...siap senaraikan blog yang takleh masuk..
    lega jugak blog saya tak tersenarai..kot2 sendiri tak perasan kena serangan ni kan..

    ReplyDelete
  6. Salam Suzi,

    yelah.. akak sedih pasal blog yg link dgn akak adalah org yg selalu bg comments. tu yg tak best nya kan..So, hope at least they could do something.

    ReplyDelete
  7. makasih yan..cm nak balik kemas blog jap...kuat juga "kuman" malware ni:(

    ReplyDelete
  8. Salam CM.

    no prob..tolong menolong yang tak pakai peluh pun

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Yan,

    Aini dah fix. Akak try eh?

    ReplyDelete
  10. Salam Aini,

    dah ok dah.Akak pun kalau tak silap dah link balik Aini punya blog

    ReplyDelete

cliks..cliks