cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, July 13, 2010

Yang Aisha di DEMC

DEMC, hospital lama tapi berdiri sebagai hospital yang berbangunan baru sendiri..Located in Section 14, town center.. Used to be at Section 9.. Shop houses..So sekarang building sendiri...Besar..Parking space pun cukup besar... Sure dah tak jadi masalah seperti di Section 9..ALHAMDULLILAH... Di hospital ini lah yang selalu kami pergi..In fact, anak yang kecik itu pun dilahirkan di sini...



View of the new hospital - Darul Ehsan Medical Center


The landscape at the entrance
The simple landscape from the top view..
Toilet smaller than Prince Court punya..
Chef Ciju and Chef Koya and Abang 'Imran
Just arrived at the office this morning when i received sms from my SIL. Yayang, my niece admitted at DEMC.. Lung problem..Batuk punya hal. After office, kami pakat reramai melawat Yayang..
Orang sakit...Yang Aisha
Meriah kat hospital macam kat rumah..Rombongan Cik KIah lah katakan...
Once tiba, Cik Ti and Cik Mere pun dah sampai..Tak lama lepas kami sampai, Yayang diberi rawatan bagi mengeluarkan kahak..Dapatlah satu information berguna dari therapist..But only suit to childrenlah..Bukan orang tua... Diajarkan juga breathing technique pada Yayang..pun information baru untuk kami...

Pakar sedang menunjukkan cara2 membuang kahak kat Yayang..
Breathing technique bagi mengeluarkan kahak jugak..
Kami pakar tengok dan memekak je..heee..
Bapak dia pakar menyakat..
Spent lebih kurang one hour here, we went back...Terus ingat nak tengok Benci Bilang Cinta...BAIM WONG maaa.....Tak boleh miss lho...

No comments:

Post a Comment

cliks..cliks