cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, July 18, 2010

Surprise and Simple birthday celebration, 2010....

Dah lama nak load gambar - gambar surprise celebration for birthday. Tapi masih tak teringat - ingat dan sempat - sempat nak load..So, rangkum kan semua kat sini.. Maklum lah fikir banyak kali pasal nama pun surprise..Rupa yang menyambutnya pun kelakar...Rupa bangun dari tidur...

First sekali surprise for Abang Luqman..Masa ini Abang Luqman sambut 13th birthday dia o n April 30.. Just simple cuppies for him...Esoknya baru dia celebrate dengan friends di sekolah...
Nenek gave some advise for Abang Luqman

Yang keduanya. Hubby - June 1, birthday yang ke 42..Tua dah baby i ni...Dia tak sangka pun..Siap dah tido... Pelan-pelan we woke him up dengan nyanyi sambil iringan piano dari Chef Koya... Siap cakap, ingatkan tak ada..heeee.. Surprise ke tu?????
Tapi cake for Hubby, kami beli je kat kedai cake..Tak sempat..Apa2 pun kami semua happy...

Yang ketiga, surprise for Abang 'Imran..June 5, birthday ke 10...Same month dengan Hubby..Dia memang klon Hubby..Tapi Abang 'Imran ni selalunya payah nak disurprise..Dia siap ready..Tak tido pun walaupun jenis yang tido awal...So surprise ke tu???..
Cake for Abang 'Imran pun kita beli je..
Surprise or not, tak kesah lah yang penting kami semua berbahagia walaupun celebrationnya simple sangat...Yang penting ingatan...

2 comments:

  1. surprise birthday utk cik rah xde ker?

    ReplyDelete
  2. tunggu aje lah nanti...Eh, cam ne Bali bulan April nanti?

    ReplyDelete

cliks..cliks