cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, July 21, 2010

Supper....pizza tuuu...

Nilah kalau dah dikatakan sebagai family yang suka masak dan suka makan...Ni keje 'gila' Chef Koya dengan Chef Ciju...Dah nak dekat tengah malam diarang boleh menguli dough nak buat pizza. Tambahan pulak, stock tu sentiasa je ada..SUBAHANALLAH...
Ni baru satu loyang, eemm ada satu lagi..Tp syukur, dibuat breakfast..
So, bila dah buat filing, siap dough...depa bakar..And now, makan..Dah tu bukan nya sekeping, dua lah pulak....
Siap je masak, depa pulun..The kids siap tak tidur lagi tu walaupun besok sekolah.
Emmmm yum..yum...
Just imagine, 12.45 pagi...eemmmmmm...Mana tak naik badan semuanya...Dah tu gaduh nak kurus..Dah makan waktu cam ne, apa tak melambung weighing scale tu..eemmmmm

No comments:

Post a Comment

cliks..cliks