cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, July 11, 2010

Simple Meeting untuk Reunion STTJ

After being informed by Norhana and thru FB, i went for short and simple meeting yang di pengerusikan oleh Mr Rick. Attend sama ialah me and hubby, Abdul Sham, Inu, and Ariza (both girls almost 25 years dah tak jumpa...) This reunion sebenarnya atas rasa ingin mengumpulkan semula kawan - kawan yang sudah lama tak berjumpa...Yelah almost 25 years since 1985 (lepas SPM ada yang tak pernah berjumpa langsung selepas itu)

Dah set, meeting buat kat Anggerik Mall..Start patutnya 14.30pm...Tapi pasal tunggu hubby balik dari opis, jadilah sampai almost at 15.45pm..Meeting memang dah berjalan... Cukup tak selesa..tapi nak buat macamana... Anyway, happy hari ni kerana dapat jumpa classmate yang dah lama tak jumpa.. Ariza who brought her little sweet girl..and Inu, hubby's classmate...

Anggerik Mall yang semakin sepi ...

Rasanya tak salah kalau kata, FB lah yang menyebabkan keinginan member2 ni nak buat reunion balik..Jumpa di majlis perkahwinan adik Mat Awik di Temerloh tempohari, Rick, Jamie, dan yang lain2 terus decided to make one big reunion.. And this date dipilih, July 31, 2010.. Lagipun , our friend yang sekarang staying in London, Rozani Abd Hamid or Nab or Nabal (my classmate too) balik bercuti pada tarikh tu..So, memang tepat lah decision yang telah dibuat..

makan dan minum yang ditaja sendiri..hee..
Ariza and her little girl
Me, Ariza, Little girl, and Inu
Posing lepas meeting

Me, secara tak langsung dilantik pulak jadi one of the community..Tak pasal - pasal..Tapi tak pe lah... as friend yang sedia membantu apa yang patut..Tak beriya - iya sangat, health condition tidak begitu mengizinkan... Buat apa yang termampu aje lah...
Tiga - tiga Mamats ni sibuk menyembunyikan 'sesuatu ' dengan tangan memasing tu....
Ni pun sama..eeemmm terang lagi kan bersuluhhh

Barangan yang telah dishoppingkan oleh diarang..Salute beb...

The meeting tak lah lama sangat.. We discussed the program on that day..Hopefully, semuanya akan berjalan lancar... When the time to say gud bye, turun ke parking dan unload barangan yang telah dishopping kan ke kereta Inu..
Kesian Abdul Sham...hee...
Sponsored by Shanker

Penghargaan memang patut diberi pada diarang ni yang dah bertungkus lumus untuk menjayakan majlis ni without request any payment...Patut semua menghargainya... Memang patut..Kalau nanti ada yang tak puas hati, muhasabah diri sebelum mencari salah silap depa semua ni......

Apa - apa kita tunggu Big Day nanti on July 31, 2010 - Saturday in Hotel ITM, Shah Alam, Selangor dari jam 14.00pm to 18.00pm..INSYALLAH...AMEEN

2 comments:

  1. wpun simple and sekejap...di harapkan hasilnya mberikan manafaat buat semua...apa2 majlis yg kita nak buat niatkan aje dulu untuk siratulrahim...insyallah yang lain-lain nya akan ikut... yah semoga usaha yang tak seberapa ini mampu menyenangkan semua teman-teman....

    ReplyDelete
  2. yes..i agree..that's why i cuba spread this N3 utk our frens.Hopefully terbuka ati diarang nak join nanti...INSYALLAH...berdoa kita ye...

    ReplyDelete

cliks..cliks