cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, May 17, 2018

Laksa Johor salah satu menu bulan puasa.



Selamat berpuasa semua. 


Saje je nak share these pictures. 
Laksa Johor. 
Kot2 bagi idea those yang nak buat menu apa for berbuka hari ni. 
Menu yang jadi favorite the whole family and frens. 

Actually gambar lama yang sayang nak dibuang. 




set the table. 


Ini lah yang dihidangkan.
Laksa Johor. 


Memang enak kan.
Permintaan si Omel masa balik last time. 


Kuah yang pekat dan likat. 
Kami guna ikan tenggiri. 
Sekilo dalam RM28 je yang dibeli di Kuala Selangor. 


Chef Ciju suka pakai Viscemilli instead of Spaghetti. 


Ini yang leech kalau nak makan Laksa Johor. 
Tapi i suka je prepare benda2 ni. 


Pelengkap.


Saje je nak tepek gambar one of my silent reader yang i jumpa di Kuala Selangor. 
Sempat lah berselfie. 
Thanks dear sudi tegur i. 
ALHAMDULILAH..
Selamat berbuka semua. 

6 comments:

  1. k yan jap lg sy smpi nk berbuka kat sn hahaahah

    ReplyDelete
  2. Antara menu favorite family Ana ni kak. Melazat dibuatnya. Lagi satu laksa kuah putih.pun sedap juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiranya semuanya suka kan..
      Laksa kuah putih? akak tak pernah makan lah..

      Delete
  3. favourite saya, kalau nak makan saya buat, tapi leceh teramat, heheh, kena rajin

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo reallyyyy.. hebat zul.
      ehhh.. awak dah lama tak jengah sini ye.

      Delete

cliks..cliks