cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, May 22, 2017

My Exclusive Hampers - nak buat ke tidak tahun ni.


This Saturday dah puasa kan..  
Then raya pasti menyusul. 
Orang yang berbisnis cookies, cakes, semuanya sure busy menyiapkan tempahan.
I sememangnya dari tahun 2008 lagi dah involve this kinda business. 
I buat exclusive hampers. 


Exclusive ke?
Memula dulu memang banyak dapat tempahan. 
Kuih2 i ambik dari Chef CiJu. 
niaga  sedara mara. 
After some times jadi makin malas bila tempahan kurang. 
sebab i kurang marketing. 
Tambahan pulak harga barang yang semakin mahal.
untung tidak lah banyak mana.. 

I memang tak ada brochure for my hampers ni. 
Ikut suka hati i je nak buat cam ne. 
tapi kalau ada yang request sample, inshallah boleh je. 
harga yang i buat dari RM200 hingga RM350. 
tergantung barangan apa yang direquest. 
Kalau mintak chocalte Patchi,
tak boleh lah harga atas tu.. 
just chocolate patchi and the decor je lah kan. 


so tahun ni i tak sure nak ambik order ke tidak. 
bila tengok hasil tangan sendiri, i boleh rasa, ok gak lah kan. 
not bad. 
heeeeee
Mode berlagak ON. 
tapi kalau ada yang teringin order, bagi tau je lah kan..
My number 0192129958.
email azianelias@yahoo.com

22 comments:

  1. Replies
    1. ALHAMDULLILAH.. minat dan suka2 at first.

      Delete
  2. Replies
    1. Sikit2 ok lah kak..
      not as good as professional one laaaa.

      Delete
  3. kak yan, kalu nk tempah kuih raya chef ciju je boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehhh...
      ini number phone dia. 0172043275.
      ini IG dia.https://www.instagram.com/aszurabakes/

      Delete
  4. WOWWW cantik nyer kak ! laku keras ni nanti..

    ReplyDelete
  5. cantikkk..colour combination npk sweet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilahh..
      ikut suka akak je dik. heee

      Delete
  6. sangat exclusive dan ada classsssssssss.. mmg terbaek la..hihi

    ReplyDelete
  7. cantik dan exslusive, buatla kak yan, manatau ada rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah..rs mcm malas.. tup2 ada pulak yg mintak buat ni haah..tgk dulu lah..rajin ke.idok.

      Delete
  8. lawa laa...memang nampak exclusive pun..ditambah plak l luv black n white things..feveret sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo ye ke..
      Kena banyak berfikir gak nak bg elok dipandang.

      Delete
  9. Sy kalau nak bungkus hamper ka, hadiah ka memang failed 😂

    ReplyDelete

cliks..cliks