cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, April 23, 2017

Naik dan turun kapal terbang


I masih lagi sedih ni.
susahnya nak buat N3.
Gambar2 penuh dalam Mac i tu.
Dalam phone sikit sangat.
Dah tu even dah transfer thru phone, gambar nak kena upload tu pulak banyak masalahnya kalau internet too slow/.

So tak nak i tak update, i blasah je lah gambar ni. 
tapi at the same time i memang sayang nak buang gambar2 ni yang i ambik.
rugi dan sia2  pulak kalau delete kan. 
So i merapu je lah kan. 


ini semua gambar2 i ambik masa balik dari Bandung kalau tak silap. 
Baru je naik dari airport Bandung.


Dah makin tinggi.




I malas nak ambik gambar awan2.
sebab memag dah banyak sangat.
So ini awak2 yang berkumpul bebanyak sewaktu nak naik tu. 


tak lama, dah nak turun Malaysia dah. 



Jelas nampak pantai di sekitar Sepang ni. 


tengok tu, ada awan, ada tanah, ada pantai, ada air laut. 
Masyallah.


Macam2 warna yang i noticed.




Makin nak turun makin banyak awan2 yang berkupul2 ni. 


Dah nampak dah bumi Sepang. 

Ini memang aktivity i kalau dapat duduk tepi tingkap/ 
senang lah.
Bahagia.
Nikmat dari ALLAH. 

16 comments:

  1. Tak snap dlm plane je?
    Dapat tengok yg tertido.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa.. itu pemandangan yang menyesakkan. hee

      Delete
  2. Hehe entah kenapa view Malaysia dari atas utk flight yg sy naik... banyaknya nampak menyedihkan. Pembalakan sana sini, nampak banyak sangat hutan2 lopong T_T sungai pun macam teh susu. mungkin kalau route lain macam dlm post ni baru nampak jernih nya laut kita kot hehe

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke Hanis.. i selalunya dapat duduk belah kanan.. selalu mmg ini lah view yang dapat i catch.

      Delete
  3. Replies
    1. betul dear. bahagia.. tak makan pun tak pe. heeee

      Delete
  4. Replies
    1. Mmg best idzwa..awak pun kalau balik kg sure selalu dpt tgk benda2 ni kan..

      Delete
  5. Saya ni mmg jakun sikit AE.... takutlah naik kapal terbang. Part bila dia langgar awan tu. Aduh kecut perut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. langgar Iwan, ok lagi kot. kalau2 air turbulance tu mmg seram banyak.

      Delete
  6. Suka tenguk kepulan awan yang banyak bagaikan macam kapas... yang ngeri bila langgar awan terasa gegarannya..huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye... belum lagi dia berdesup ke bawah tu sis. heeee

      Delete
  7. memang cantiklah pemandangan awan2 tu, berkepul2 dah macam gula2 kapas pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa2 macam nak jadi angel kan..berkepak2 then lompat2 atas awan. heeeee

      Delete
  8. Replies
    1. biasa lah kan. kalau naik kapal, tak tangkap gambar awan, macam tak sah.

      Delete

cliks..cliks