cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, April 11, 2015

Live update from Osaka and Kyoto


Live update ye.. me now in Japan.. 




from Kitano, Kobe with love. heeeeee... hujan bebbb.






hari ni kami dah checked in new hotel in Kyoto... tunggu nanti yeeee.

24 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih brother Muhammad.. tapi saya travel tak macam borther boleh cover many places.. i just mengikut rentak kaki.. m not so fit actually..

      Delete
  2. Hai kk yan..lama x menyinggah sini.
    Wah bestnya leh cuti2 kat jepun.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULILAH.. tp i ni jenis bercuti yg kena relax2 sikit.. not like others.. boleh cover semua tpt.. takat satu dua je lah..

      Delete
  3. Bestnua Kak Yan...bestnya..bestnya....tak terkata bestnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..heee.. jom lahhh.. akak masih di sini.. moh kita..

      Delete
  4. Replies
    1. INSYALLAH.. i m not like others travellers lah dear.. kena santai2.. tak semua tpt i cud cover..

      Delete
  5. wahhhhy holiday kak yan..... lagi lambah-tambah happynya kalau pegi dengan with luv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes holiday.. tp bertiga je.. Hubby and 2 abduls tak pegi..

      Delete
  6. i tunngu you kat Nagoya ye..he..he

    ReplyDelete
  7. Askm. Akak yang terkasih, paling tabik kat akak ni tetap pakai mcm Perempuan Melayu Terakhir tak kira di mana saje dikau berada...!!! ❤️❤️❤️❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam adik yersayang..alhamdullilah tak sedikit pun menyusahkan..semoga ALLAH tetap kan hati2 kita semua dik....

      Delete
  8. dalam tak fit boleh sampau sini..tabik yan..
    cantiknya gambar...
    btw...you tetap berseri:-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah Anim..ALLAH punya plan lg besar dr kita..

      btw (blushing)..terima kaaih anim.

      Delete
  9. Assalam kak yan,
    hotel deme kayu kayan yer??
    sonoknya
    traditional lagi kan3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam dear..

      betul..kayu sana sini..very traditional style...Japanese style punya hotel.

      Delete

cliks..cliks