cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, April 8, 2015

annyeonghaseyo 관련 이미지이미지 신고 Seoul - Live update.




Salam dari Seoul.. Live update lah gitu ye.. we are now in Seoul on April 7, 2015






maka tu lah i converted some of my money to Won.  tak banyak tukar sebab tak lama di sini.. 







these tapak kaki semua dah tak leh tahan nak merayap... kami tiba di KLIA2 at 6.00am dan langsung.. 









checked in kat kiosk.. 







menuju ke International gate. 







kapal sedang tunggu kami.. 







ALHAMDULLILAH after about 6 hours plus tiba lah kami di bumi Seoul ni.. ok lah.. esok i buat live update lagi.. esok nak ke Nami Island..




16 comments:

  1. Alhamdulillah...

    Seronoknya jalan-jalan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah kak..even terketar2 tu..heeee

      Delete
  2. Kak Yan..Enjoy your holiday...nanti JM menyusul hehhehehe...dari Seoul terus ke Japan kan :-)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah selamat sampai ke Korea...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...akak dh kat Korea.Seronoknya jalan jalan tgk tempat org

    ReplyDelete
  5. Assalam kak yan,
    Alhamdulillah
    selamat bercotik2 naaaaaaaaaa kak yan
    hupdate lelaju tau he3

    ReplyDelete
  6. batu ronson betol lah ziyaan ni...kan i dah leleh air lior ni nak balik kampong nii...nak bli tabung tikus ler. cepat penuh

    ReplyDelete

cliks..cliks