cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, April 12, 2015

Live update from Kyoto




Good evening from Kyoto,, Chef Ciju tengah basuh baju.. so i take this chance, kita buat live update from Kyoto.. boleh gitu.. Kaki sakit sangat.. macam nak tercabut.. so now relax kat our ryokan.. nanti baru nak keluar lagi..







ini depan Kyoto Station...  masa ni tengah decide samada nak ambik cab or not ke Bamboo Forest..








kita naik lanca yeeee. .. nanti i buat N3 pasal si tukang becak ni. heeeeee..kesian koo.. 



ok... tunggu nanti yeeee...

28 comments:

  1. tukang tarik mesti kuat dan bertenaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. they are so slim Nieda.. tapi ya ampun tenanga dia macam superman lah.

      Delete
  2. Best kan kat kyoto..teringat2 lagi kenangan kat sana ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes.. i think i love Kyoto more compare to Osaka.

      Delete
  3. Macam syok je nampaknya naik lanca tu... Tapi yelah, kesian kan pada si tukang tarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..hee.. tapi tukang tarik dia mmg hebat. badan slanting2 je.. tp sangat kuat.. tak semput2 pun.. pengalaman lah..

      Delete
  4. Hadoi yan....best nya jalan2...lagi dan lagi....dan lagi....:)) mode jeles lah ni :). enjoy

    ReplyDelete
    Replies
    1. he...hee.. akak ni kan.. alah kak anak punya pasal.. impian dia mmg nak ke sana.. so sy bawakkan lah.

      Delete
  5. Buluh depa naik sebatang2 buluh tempat kita naik berimbun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ditanam kot Aina.. akak pun tak search pasal tu.. tapi mmg cantik sgt..

      Delete
  6. Replies
    1. he..heee. sesekali Nekcik.. pe salahnya kann..

      Delete
  7. bestnyer! kita telah air liur je lah tengok kak yan cuti2 malaysia.. huhuhu... T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuti2 Mesia pun best gak dear... INSYALLAH u can go one fine day..

      Delete
  8. Selamat Bercuti Kak Yan. ditunggu postingan lengkap perjalanannya nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. INSYALLAH.. temgah gigih pilih gambar2 ni..

      Delete
  9. yan...dah sampai kyoto. aduh best giler. nanti tunggu cerita yan selanjutnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..hee.. anim pun boleh gi gak nanti.. INSYALAH..

      Delete
  10. Assalam kak yan,
    waaaaaaa
    bestnya naek menatang tu he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..hee...nate ghapo dio.. hee.. lanca depa lah tu.. very interesting.. tapi kesian kat yg bawak tu.

      Delete
  11. belakang tu pokok buluh kan? banyak boleh bakar lemang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kann.. kalau2 rasa kurang kat mesia nanti suruh PM kita import dar Jepun..

      Delete
  12. akk ipar pergi ke sini tp x cerita laa plak psl penarik beca ni cissss ;-) tggu cerita akk laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke dear.. agak boleh tahan gak regenya tu.. tp akak memang dah reserved for this lah.. saje nak rasa..

      Delete

cliks..cliks