cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, April 9, 2015

annyeonghaseyo 관련 이미지이미지 신고 Nami Island - Live update.


Selamat Pagi hari dari Korea.. Live update yang paling ringkas....i belanja satu gambar yee... I already gone to this popular island.. kata orang tak pegi this island umpama tak ke Korea.. so since hanya berada setakat 3 hari, i grabbed this chance  to be at this island.. nak ke sana? ya ampun.. nanti i cerita ye.. apa - apa layan barang sekeping dua gambar i sebab nak racun  sesiapa yang teringin atau yang memang dah ada plan nak ke sini. bagi lebih semangat.. 







tak percaya dah ke sini even letak gambar ni......






well ini dia.. i dah ke Nami Island.. masa ni, cuaca agak sejuk.. tapi i selamba je dengan tidak memakai winter coat.. ok lagi lah.. so, ini je dulu ye.. Hari ni nak ke Osaka.. dua'a kan perjalanan kami dari Korea ke Japan selamat ye.. nanti i buat lintas langsung dari Nippon yeeee... daaaaa.






13 comments:

  1. Menanti catatan dan gambar seterusnya dari Yan. Semoga percutian ini menggembirakan dan dipermudahkan Ilahi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah kakcik..baru je sampai Osaka..penat sesangat.macam tak jejak kaki ke tanah ni haah...

      Delete
  2. wow Yan......best nyaaa.....(mode:cemburu tak pepasal pagi2 nih :=D )

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..hee.jangan cemburu ye.. dah balik pun dr Korea tapi sambung ke Osaka.

      Delete
  3. sampaikan salam rendu i kat ahjummas i kat sana ye
    hu..huuuu

    ReplyDelete
  4. Ingatkan ke Jepun je rupanya buat lintas hormat kat Korea juga.

    ReplyDelete
  5. bestnyer kak... nami island tu dhla cantik....

    ReplyDelete
  6. Assaam kak yan,
    he3
    more picture please
    more story please he3

    ReplyDelete
  7. Akak segan nak bgtau (tp nak bgtau jugak). Kita selisih dalam surau kat Nami ni..

    Saya terperasan ms akak pakai pashmina pink tu, ingat nak tegur kat luar pas solat tapi tak jumpa dah lagi :(

    ReplyDelete
  8. ok...dah tak sabar nak pergi. Moga2 dipermudahkan perancangan ini. Amin.

    ps: have a safe journey

    ReplyDelete
  9. Seronoknya k yan...happy holiday k

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Kak Yan!!!!

    Adui kak yan.... mmg RACUN sangat ni kak yan!!!
    sekarang anak2 tengah kemaruk dengan taekwondo... so, sekarang dah belajar2 bahasa korea... nak ke korea ni mcm fefeeling nak balik kampung la pendek cerita!!! sabor je lah umi ni. baca entry akak pasal korea, sekarang UMMI PUN NAK jugak!!

    Share more stories about KOREA pleaseeeeee :)

    ReplyDelete

cliks..cliks