cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, August 30, 2014

FRIM and blogger meet up.

Aduiii... ini cerita bukan tahap basi dah. berlapuk dan berkulat gitu.. tapi masa i dok nak buat spring cleaning my blog, i saw this draft... gara - gara tak ada masa dan tak ada kerajinan tu lah maka benda ni terperuk je dalam draft.. bila ada masa terluang teringin pulak dan godeh - godeh tu terpandang draft ni.. daripada i delete je better i buat lah kan..


cerita nya ada di sini. Di Hotel Maya.. kenapa nak ke sini.. gara  gara dapat undangan dari blogger Khairul Hakimin dari Memanis Kehidupan tu lah...


Maka ended up di Hotel Maya.. semedang the Abduls berdua tak ada sesiapa nak jaga, maka terpaksa i hangkut depa ke sini gak.. 


tapi tak kan nak bawak masuk ke majlis gak kan.. so i booked a room for them.. biar depa lepak di sini...i love so much the room.. bilik air lagi romantic you.. glass gitu... c teru.. heee


kann..berbahagia dia.. 


bawah tu sekolah cina.. 


dia kan depa di sini dan bagi depa hanyut dengan gadget..heeee. zalim punya ibu.. 



kami pegi sama - sama  dengan Mem Lina.. 


sebab semuanya belum makan, i ordered food dari hotel.. Ini Nasi Lemak.. not bad... sedapp


dan Mee Goreng Mamak.. kat luar just RM5 paling - paling pun kan.. sebab makan dalam bilik, tu dia.. RM25 sepinggan.. tak pe lahh.. lagipun dah tak sempat nak keluar makan..lepas makan dan siap - siap, kami langsung ke tingkat yang sepatutnya.. 


lepas registered tengok venue dah penuh beb.. kemaluan pulak sikit.. sebab dari bilik ke bilik pun i boleh lambat.. aduii.. anak - anak punya hal gak lahhh..


dah ready kami.. memula duk di belakang.. tapi i ni jenis yang kureng sikit area belakang - belakang ni, teringin je ke depan dan semedang ada tempat lak tu.. terus je lah ke depan lepas dapat green light.. huuhh.. lega.. boleh nampak semua orang.. 


majlis bermula.. ini Puan Rubiah Suparman dengan penghargaan dari pihak FRIM.. (sorry lah i dah lupa siapa dan siapa depa ni.. yang penting ini majlis anjuran FRIM bersama press and bloggers, gitu lahh kurang lebih) .. diva filem malaya lah..


Chef Azri


Chef Adu...


soal - nawab session. 


makan time session..




dessert..




gambar - gambar session..




sama Rubiah Suparman..


sama chef - chef glamer ni lahh..


sakan semua bergambar kan..


anyway, majlis habits dah...i balik bilik dan berkemas nak checked out. 


half price je yang di charged pun.. dal am RM200 plus. 


sebelum balik.. sempat lagi.. tak pe lah kannn...kalau saje - saje belum tentu kami ke sini.. so amik kesempatan lah kannn.. ok lahh.. tengok lagi ada tak draft yang patut di N3 kan.. daaaa..

13 comments:

  1. cantik hotel ni!Rubiah suparman ni dulu pelakon kan kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik sangat.. macam nak ulang one day and stay over nite. saje lah kann. heee
      yen itu Rubiah Suparman pelakon filem melayu.

      Delete
  2. Replies
    1. tulah kann.. orang ajak, kita pun pegi lah.. saje je lah mingle2 around ni haahh.. suka suki..

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih lah dear... tang mana makin cantik tu lah yang akak dok perhatikan.. heeee.. ke sebab hotel tu yang cantik...hiiii.

      Delete
  4. Thanks yan..i nak cilok ada beberapa gambar yg i takde..suka sgt sebab semuanya cantik2..bila lagi kita dapat undangan macamni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure.. silakan.. i ni sometimes memang terlebih malas.. bukan susah sangat sebenarnya nak di N3 kan.. cuma tu lah.. M memanjang..

      INSYALLAH kalau ada rezeki, sure dapat lah kita..hee

      Delete
  5. Pasti menjadi kenangan terindah gitu..:)
    Hotel tu pun cantik....
    dengan akak2 sekali cantik..
    ;)
    Pe2..mmg terbaikk:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he.hee.. ALHAMDULILAHH.. suka gak ke hotel tu.. mmg cantik...

      Delete
  6. kak bestnya siap dok sbelah cheff adu lgi tu....
    cantik hotel nya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. he.hee.. ini dah kali kedua.. first time tu lagi lahh.. sembang sakan kitarang..

      hotel ni mmg cantik.. suka sangat.

      Delete
  7. best sekali sekala pegi event camni kak...

    ReplyDelete

cliks..cliks