cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, October 23, 2012

New Project is coming soon

A bit busy lately.. Need some space to settle many things dengan kudrat yang tak seberapa.. Apa project nya tu.. Kita keep it secret dulu lah yeee.. Hope menjadi.. 
 sambil tu menyiap kan apa - apa yang patut.. U all rasa ok tak dengan "beautiful hanger" ni.. 
kalau ada sesipa yang teringin boleh lah cakap dengan i ye... heee.. sempat promote lah tuuu.. Ini merupakan salah satu material dalam my new project.. 

Dua'a kan lah ye.. Apa jua yang i sedang usahakan tak kira apa, agar menemui kejayaan dan kebaikan semuan.. INSYALLAHHH.....dan dua'a kan agar my health sentiasa dalam peliharaan ALLAH.. so biar smooth segalanya.. Kalau dah menjadi nanti, i akan war - war kan dan kita buat gathering berrsama - sama.. AMEEN....Ok guy need to go out.. Nak find some material for my project.. see ya soon..

38 comments:

  1. Kak Yan...tangan tu kalau dah kretif apa2 pun jadik...:)

    ReplyDelete
  2. macam hantaran kahwin jer kak yan :)

    ReplyDelete
  3. Hah!! Kak Yan tentu nak bukak boutique ni!

    ReplyDelete
  4. cantik kak yan.... dah nampak mcm bridesmaid pulak.....he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak yan cantik ke hanger tu yg cantik.. heee..jokingg..

      Delete
  5. All the best dear...niat yg ikhlas InsyaAllah...Allah akan permudahkan..
    S
    Cant wait laa...apa yg di 'project' kan tu..
    ;-)

    ReplyDelete
  6. cantik hanger tuh, tak sbr nk tau apa lah pojek akak tu...

    ReplyDelete
  7. cantik..saya ni kerastangan, buat apa pon tak jadi..hehe

    ReplyDelete
  8. Cantikkk...saya suka benda benda yg sweet macam ni. Tangan kak yan ni memang seni lah ! Semoga projek akak berjaya, ameeeen..

    ReplyDelete
  9. wah projek apa tu kak yan? mcm besar je..hehe

    ReplyDelete
  10. all the best buat kak yan yer..caiyok caiyok :)

    ReplyDelete
  11. Kena intai-intai hari perasmiannya ni, tentu ada juadah enak..... Semoga berjaya dan terus berjaya!

    ReplyDelete
  12. Bestnye...mesti gempak...sbb tgk pada hanger piwn dh chnatek....

    ReplyDelete

cliks..cliks