cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, October 11, 2012

My Foot Reflexology at De Wajah

Lamanya tak ber update ni. i diserang penyakit lahh.. Aduiii..i kena sakit M dan memang kena sakit kaki.. Kalau sakit kaki je i pegi reflexology kira dah ok kan.. tapiii.. bila penyakit M ni, memang susah lah kan.. but today i kuat kan semangat walaupun kat luar tu lembab je sebab hujan renyai - renyai. I nak cerita pasal buat foot reflexology lah.. tapi ala - ala SPA lah.. hee.selalunya i pegi kat Mr Ho, but kali ni nak manja - manja.. Cerita last Monday..
Sampai office bit early.  Rasa tak de mood nak masuk awal. Tengok jari, my finger nails agak panjang. Hati meletik - letik nak buat pedicure manicure. Usually i go to Nail Parlour for this session. Tapi malas lah pulan nak ke Empire or Mid Valley.. I terus masuk ke De Wajah. Di Plaza Alam Sentral lah.. tingkat 2. 
I tengok - tengok package yang ada.. Nak buat manicure rupa - rupanya therapist nya tak ada..Then i ternampak foot reflexology. macam best je lah kan.. Sooo..i pun ambik lah kann for 30 minutes.it cost me about RM70 for one session. .. 
I love the interior di sini.. Macam Balinese style macam tu lah..
kena  bersedia untuk diurut.. Ingatkan hulur kaki je.. rpa - rupanya kena 't a n g g a l  b a j u'..heee.. kena pakai pakaian yang disediakan..
kalau ada buat boday massage boleh lah berendam kat bath tub.. tapi i tak kuasa lah.. malas..
memula buat, the therapist tu buat sedap sangat.. kuat.. i terus cakap, i nak tambah lagi satu session.. buat 1 jam...best sangat.After one hour, i felt so great.. 
terus buat another appointment for next session..
then baru lah i masuk office.. haiii..siapalah tak sukakan kalau belai - belai and manja - manja kan diri ni.. seronok.. cuma tu lahh.. fulus kann..sesekali tu boleh kann..Kalau sesiapa berminat boleh lah berkunjung ke De Wajah ni ye.. Ada kat tingkat 2, Plaza Alam Sentral.. Bila dah siap buat kat situ, moh lah jumpa i..boleh kita makan - makan lepas tu.. hee...INSYALLAH..
****************************************************
 Volume 1, Book 2, Number 9 :
Narrated by 'Abdullah bin 'Amr
The Prophet said, "A Muslim is the one who avoids harming Muslims with his tongue and hands. And a Muhajir (emigrant) is the one who gives up (abandons) all what Allah has forbidden."

18 comments:

  1. Kak Yan...kalau dimanja dipijit2...diurut2 arghhh...sedappp...

    Siap duit je banyak2...

    ReplyDelete
  2. bestttt sgt manja manja diri mcm pemaisuri kak k yan, eh off kyan kat situ ke, me pegi me roger k :)

    ReplyDelete
  3. k.yan, kami suami isteri suke betol bab2 urut ni.. lagi2 foot mssg. kalau sakit lagi sedap. tp klu dpt yg body mssg sy x suke yg skt2.. suka yg syiok2 jerh. urut sakit kaki xpe. bdn x larat. dlu sll pegi kat ss2 pj. mmg byk yg best2 n murah2. yg mahal2 sgt mcm ni belom try lagik.. kami berdua and sll bantai 2 jam. xlarat byr mhl2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak masa ke Phuket dulu almost 3 4 kali sehari.. heee.. tapi tak sakit punya.. tak puasss.. suka sakit2 punya.. badan pun cam tu.. suka yg sakit2.. lega..

      Delete
  4. Kakak nie Yan urut dgn mak bidan ajelah baru RM50 satu badan - syok juga sampai terpejam-pejam mata macam nak lena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ada gak yg upah macam tu. tapi buat kat rumah.. dua jam lagi.. heee

      Delete
  5. best nyer tapi mesti geli-geli gitu... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kak..saya mmg suka urut kaki.. urut badan pun amat suka..

      Delete
  6. best nyer kak yan...dibelai2 kaki nya... lepas nie leh ler stau badan pulak......

    ReplyDelete
  7. Kalu nak urut kaki, kena pegi kencing siap-siap. Sebab time dia tekan kuat tu, rasa macam nak terkencing! hahahaha!

    ReplyDelete
  8. Wah...ini yg suka sgt...duitnya je yg x berapa nak suka..hahaha

    ReplyDelete

cliks..cliks