cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, September 15, 2016

Meeting New Fren.


Masih x de mood nak cerita pasal Ladakh.
Bukannya apa. 
Sebab i have more than 4000 pics of Ladakh.
Nak edit itu ini sikit then nak buat N3 tu yg menpostponekan mood tu.
Lagipun i tengah menahan sakit on my knee.
Masa jalan kat Ladakh langsung tak sakit you. 
Itulah indahnya kalau travel kan..
Segala gusar,
Segala nestapa,
Segala dusta, 
tak singgah pun.
Balik je, malam susah nak dpt tidur.
Since i jenis yang memang tak amik pain killer ni, i think i need to do somethg yang traditional.
I nak rebus Green Apples dengan Serai lah.. 
Kejap nanti ingat nak beli apples.
Nak minum.
Moga2 mujarab. INSYALLAH.

Anyway, selain cerita pasal Kashmir i nak share sikit perihal i bertemu my new fren.
kata org biar ramai kawan jangan ramai musuh. 
So far, ALHAMDULLILAH i tak ada musuh. All fren2.
Mula dengan sebagai kenalan di IG.
Then one day bila i uploaded one pic of my telekung and i mentioned there i have few more left.
Anyone interested boleh DM i.

Tak lama terus dia DM me.
Then we exchanged our Whatapps number.
Planned nak mail je the telekung.
Asyik tak menjadi.
Setelah almost 3 months kot akhirnya we decided to meet up since dia balik ke Malaysia.
she's staying in Qatar.


Then we managed to meet kat area The Curve.


We just took coffee and shared je one Vanilla Crepe Cake.

Sakan kami menyembang.
So ramah,
So comel,
And so sweet orangnya.


Terasa besarnya i di sisi dia..heeeeee
Kami tak leh sembang lama.
She needed to settle few things before flying back to Qatar hari ni kalau x silap.
Insyallah ada rezeki kita jumpa lagi.


Sebelum picked up kereta sempat lagi tu berpicca.


Once tiba rumah, almost midnite masa tu, tup2 bunyi my whatapps.
Dia showed me this.
So cantikkan.
My telekung padan dgn muka nya.
She loves the telekung so much.
Alhamdullilah.
Happy sebab dapat happykan orang.
Dan selesai tugas i menyampaikan telekung ini kepada nya.
Masih ada 3 bags lagi yang i nak let go.
Tapi berwarna sikit lah. 
Anyone yang teringin pls PM or DM me kat IG.

Harga kakak adik je.
Okkkk..few days nanti i up cerita Ladakh yeeee..
I belanja gambar bebanyak.. 
Okkk..daaa

7 comments:

  1. Cantik telekungnya..org nya pun comel..

    ReplyDelete
  2. cantiknya orangnya...dan telekung tu sangat memikat hati dil..agak2 brapalah harganya tu kak?hehe....

    ReplyDelete
  3. Cantik both orang dan telekung :)

    Banyaknya kak. 4000 gambar! Jenuh nak tengok satu-satu dan edit. Good luck kak! Hee

    ReplyDelete

cliks..cliks