cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, September 15, 2015

Aim for this..



Tak tau kenapa my blog x leh upload gambar..semangat dah datang, blog lak yg buat hal..

So N3 yang ni i saje je nak test dari phone. If let say i can upload and do the N3 dan seterusnya publish, means nothing's wrong with my blog..

Maybe ada problem with my Mac...hhhhh...susah nya..

Anyway, sambil tayang, sambil i verangan nak upgradekan my wet kitchen ddengan induction cooker yang hanya 2 mata tu.

Semuanya gara - gara portable induction i yang rosak..terkejut kali bila i asyik masak je ritu...so dah kenen2 dengan HB . he said ok, but next year..so bertabah lah..anyway..i nak try publish this N3...bismillah..

12 comments:

  1. Alhamdulillah. Catatan berjaya diterbitkan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah lah kakcik.. kenapa asyik tulis bad request je.. tu yg saya tried dari hp.. alhamdulilah ok lak..

      Delete
  2. cantik dapur tuh.. sis try restart history or delete semua link dkt history tuh.. sy pn kena ari 2.. bila buat cam 2 alhamdulillah dh ok.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat history? tang mana tu ahlam? tak reti lah pulak.

      Delete
  3. Salam pagi selasa...
    insya'Allah..moga termakbul impian tu .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen ya rabbb.. tak sabaq nak sampai taun depan ni. heeee

      Delete
  4. kak Yan..lama x singgah sini...cite Jepun dah publish lum?

    Okey je entri publish...semoga impian tu tercapai..tahun depan? x lama dah....ni pun dh nak masuk Oktober

    ReplyDelete
  5. nampak kemas dapur mcm tu...semoga tercapai impian..

    ReplyDelete
  6. Sy nk makeover the whole kitchen...bukan setakat induction jer. Maka jgnkan thn depan...dh seploh tahun pun x bergerak lg...hihihi

    ReplyDelete
  7. salam kak yan.

    Tak sah kalau gi IKEA takde sesi verangan.. ekekee..
    pastu asyik bercakap dlm hati.. cantik jugak letak benda ni kat dapur kan.. eh, ni pun cantik jugak kalau hang kat tak dapur.. hahhaaa.. WALAUPUN ia hanyalah seduk hitam ikea.. ekekekeke...

    ReplyDelete
  8. memori utk gambar dlm blog dah penuh kut

    ReplyDelete

cliks..cliks