cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, April 1, 2014

First group ke Kashmir this year....Rombongan Kak Sum.

tinggal beberapa hari je lagi dah nak ke India.. perasaan bercampur baur gak ni,, ye lahh. kan memacam cerita sekarang ni.. tapi tawakkal pada ALLAH.. we all akan pergi waktu Spring in Kashmir.. cuma agak risau sikit katanya Spring akan delay sikit.. takut je tak leh tengok tulips.. kesian bagi yang new comers. like me wokey meh.. sebab dah tengok in 2012.. Tengok lah N3 ni ye.. 

and ALHAMDULLILAH first group baru je balik dari Kashmir dengan menggunakan perkhidmatan Fahad Ali.. Ini memang menjadi cita - -cita i and Fahad to bring Malaysian there.. Dan rombongan Kak Sum ni memang sangat happy katanya.. oklah.. just nak share some of the pictures dari Kak Sum ni.. (dah mintak izin tepek gambar Kak Sum dan the group kat my blog ni.)


Kak Sum and the gang


Yang ini i m sure di Gulmarg. masa i pegi in 2012 i skipped this place.. sebab pegi sorang - sorang kann.. sure rasa boring kat sini.. 



the group with Mr Fahad Ali.. ALHAMDULILAH they went to Jamia Mosque. 


Mr Fahad and his travel agency... 


miss this houseboat...NekCik... kat sini kami tidur masa kat Kashmir.. jangan risau. 


hope dapat ke sini gak.. Apple orchard... milik family Mr Fahad.


kot - kot boleh ke sini.. Hotel Pahalgam.


dan singgah ke Shah El Hamdan.. boleh lah scroll down the city.

Dua'a kan perjalanan kami ke India selamat.. kami  nak ke Agra.. bila tengok suhu... mak aiii macam boleh buat telur dadar atas kepala.. 41 kalau tak silap beb.. sabar je lah kann.. nak saksikan Taj Mahal.. nanti kita sembang pasal India ye...

28 comments:

  1. selamat pergi dan selamat pulang kak yan... enjoy your kashmir trip...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear for the dua'a... nanti kita buat siaran langsung dari sana ye. heeee

      Delete
  2. Kena kumpul duit banyak2 nak pi sana...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehhh. tak banyak mana pun.. sure boleh punya.. ke Korea pun mahal lagi kot.. tunggu Malindo buat offer ticket ke Delhi.

      Delete
  3. Berapa ye harga kos travel ke kashmir masa spring ni. Tenguk ladang epal berbunga je dah teruja apa lagi naik housebot cam syiok je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak tau..inbox my fanpage ye...spring and early summer are the best time kalau nak ke kashmir.

      fanpage akak ada kat sebelah ni .

      Delete
  4. semoga dipermudahkan segala urusan. Ameen. Tak sabar nak tgu gambar! (owh bila nak tercapai misi ke kashmir ni!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen...insyallah ye...


      suatu hari sure tercapai hajat awakntu...dont worry.

      Delete
  5. seronok nyer kak... ni msh kt sana or dh balik kak?

    ReplyDelete
  6. Seronoknya kak...enjoy ur trip ye...ntt share cerita.Ada rezeki teringin juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear..insyallah u boleh ke sana...nnt bagi tau je.

      Delete
  7. Replies
    1. Nama travel ni mmg best pun..even sepelaung...

      Delete
  8. wamboii taksesabo cik kiah nak balik kampong...
    jgn lupa buat solat hajat mohon perlindungan Allah..insysallah...take gud care of my princessess okey
    hepi holidays

    ReplyDelete
    Replies
    1. He.heee...nekcik jangan jeles tauuu...nnt awak gi animun kat sana..yr princesses nnt yg jaga I..heee

      Delete
  9. mesti tak lena dok terkenang nak makan angin

    ReplyDelete
  10. happy holidays yan..
    tunggu je entry yan. nak verangan saya ni nak melancong luar malaysia tahun ni ke mana2, tangguh dulu. sorang dok ipoh, sorang dok SP..bajet lari aja..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Anim..

      nanti awak gak pegi ye.. dont worry.. sure boleh nanti...

      Delete
  11. salam, kak yan... :) manyakk siookk ooo.. jalan2 kashmir.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam dear... manyakk syiookk lhorrr. hee..

      Delete
  12. bestnya kak...jeles tau tgk org jalan sana sini..huhu...selamat pergi dan balik ye kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah..heeee..heee. gi reramai sure best kan.

      Delete
  13. Husband dah sampai delhi saya je belum , tp cam takut je nak pergi. Kashmir ok kot. Takut toilet kotor. Hahahhaah

    ReplyDelete
  14. K yan....rindunyaaaaa kashmirrrr...ntah bilalah dapat ke sana lagi...:)

    ReplyDelete

cliks..cliks