cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, December 4, 2013

Indahnya Pantai Dungun..


Indahnya alam.. sorry kalau i tak tau apa nama sebenarnya.. yang i tau pantai ni ada di Dungun.. I stayed at Mayangsari Hotel maka di sini lah pantainya..just wanna share with you...INDAHNYA ALAM CIPTAAN ALLAH..




merenung alam..


tapi tak lupa pandang belakang..heee..





INDAHNYA.....

32 comments:

  1. Pantai Kat Ganung semer cantik, kakak... Ngeee..

    ReplyDelete
  2. Keindahan alam untuk dinikmati tapi kalau musim tengkujuh hitamnya awan sangat menakutkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..suspend kengkadang.. now terengganu dah banjir.. :-(

      Delete
  3. hampir 3 tahun stay kat dungun ms degree
    rindunya....*sighhh*

    ReplyDelete
  4. tak penah sampai ganu lagiii cantik nye ciptaan Tuhan ;)

    ReplyDelete
  5. Kenapalah gambar-gambar kat blog sis ni cantik-cantik belaka. Terkesima saya kalau melihatnya. Nampak biasa-biasa tetapi jadi indah sangat pada pandangan mata saya nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear..

      tapi ada yg lagi cantik2.. i tak professional...

      Delete
  6. Replies
    1. yes.... suka sangat.. kat sini ombak agak tinggi..

      Delete
  7. Cantiknya pmndagan..indah btul.sejuk mata mmndg

    ReplyDelete
  8. Indahnya....harap-harap banjir/malapetaka tidak memusnahkan alam ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tunggu je lah nanti. now dah makin buruk dah..esp di Kuantan.

      Delete
  9. salam kak,

    ape email add akak?
    ada few things nak tanye akak

    thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam dear..

      azianelias@yahoo.com...


      or u can leave a message kat sini..

      https://www.facebook.com/YanYanjournalblogspotcom?ref=hl

      Delete
  10. indahkan.. hehehe bangga sikit sbb negeri saya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik. suka sangat.. tapi bila banjir ni jadi nervous for sure kan.

      Delete
  11. cantik nya pemandangan pantai ni ... Indah nya alam ciptaan Allah ^_^

    ReplyDelete
  12. alin belum pernah sampai dungun lagi...insyaAllah one day...

    ReplyDelete
  13. saya suka sangat gmbr pertama tu..

    ReplyDelete
  14. Memang cantik semua pemandangan ni.. terasa tenang bila tengok ni.

    ReplyDelete

cliks..cliks