cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, April 4, 2012

ready to go

Wokeyyyyyy.. i dah readyyyy..Dah penat hari Ahad lepas tuuu.. Heee...Dah ready nak pegi ni, macam - macam kena sedia.. antaranya....
Kasut dah beli dan dah pakai dahhh.. Ni masa baru - baru beli..
Kena bawak hard disk ni sebab nak load more n more pictures while travelling.. Saja je nak memberatkan luggage. 
Paling pentinggggg... Visa dah settle. Passport sentiasa ada dalam bag...
Ubat.. 
Winter coat dah beli lama dah.. 
and tickets.. itu paling penting kann. kalau takkk..haru...dan satu lagi sebenarnya camerra.. Well tak payah lah kan i letakkan kat sini.. Nanti kita share gambar okkkkkk..

So, maybe when this N3 publish, i dah pun fly ke destinasi yang masih jadi rahsia.. heee.. tungguuuuuu..Dua'a kan agar i have a safe journey. Go and back.. INSYALLAH.. Hope we can share something later... Byeeeee.....Maybe masa ni i tengah layan games dalam kapal..heeee..Chauuuuu...

48 comments:

  1. Oh... dah terbang lagi ye... selamat berlipur...

    ReplyDelete
  2. Selamat pergi dan selamat kembali Yan. Nanti kongsikan cerita ya. :)

    ReplyDelete
  3. kak yanz...semoga selamat pg dan pulang..kasymir yer??

    kawan ila pun br balik dr sana..sangat cantik...........mmg tgh winter kan..dia pun pakai kt 3 sweater.

    ReplyDelete
  4. At last.......pergi jugak Kashmir ye! Hv a safe journey, Yan! Happy holiday! Kongsi gambar nanti ye.... :)))

    ReplyDelete
  5. bestnyer gi jejalan ekkk
    have a safe journey akak :))

    ReplyDelete
  6. best nyerrr...
    selamat bergembira... ;p

    ReplyDelete
  7. macam biasa...sila tepek gambar banyak banyak ya kak...hehehehe

    ReplyDelete
  8. Njoy Yan...
    have a safe journey..:)

    ReplyDelete
  9. Salam....sorry, lama tak singgah sini.....aleh2 dah nak pergi pulak.....

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. clarks je yang sesuai kat kaki i yang bagag ni..

      Delete
  11. bestnya Yan gi jalan2. jgn lupa updet nanti ye.

    ReplyDelete
  12. selamat jalan..moga perjalanan mengembirakan dan enjoy menikmati suasana di sna nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULILAH i did..thanks for the dua'a..

      Delete
  13. happy journey kak Yan. kalo bley online dari sana jgn lupa update ya.

    ReplyDelete
  14. bye2 kak... selamat bercuti dan selamat bergumbira ya :)

    ReplyDelete
  15. assalam kak yan...have a good journey..semoga Allah memudahkn segalanya....:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah sebulan sudah.. i m so happy..

      Delete
  16. i hv the feeling kak yan nak ke kashmir.. am i definitely right??

    ok hv a great trip.. semoga selamat pergi dan selamat pulang :D

    ReplyDelete

cliks..cliks