cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, July 28, 2011

Last Day of Durian Session.

Jommmmm....


ke manaa????


ke SACC???
Nooooo.... kita makan derian kat depan SACC. Lepas parking kat valet parking tu, kitarang cross ke sebelahnya tu.
Nampak barisan stalls tu???Kami nakkkkk....




Makannn deriannn...

Banyak yang dah habis. Rupa - rupanya malam ni adalah the last day.. ALHAMDULLILAH.. My new Bibik nak sangat makan derian. Sooo.. kitarang semua ke sini baru kejap tadi.
Derian ni katanya datang dari Johor..
I suka buah ni. Tapi Hubby cakap jangan makan dulu manggis lepas makan derian. Nape ek? Kata dia nanti dalam perut berlawan. Panas dengan sejuk.... Hee. saja je..
Ada macam - macam kat sini. Memang disediakan tempat duduk.
Ada makanan goreng - goreng.
Kami beli Goreng Cempedak. Sedappp..Crunchy...
Ada drinks.
Baah - buah yang lain pun ada. Ada Cempedak.
Ada Manggis.
My favorite, Rambutan.. Ni yang paling i sukaaa...
Credit untuk Bro ni yang layan kami..
Kakak ni gak. Orang Utara.
Satu hari macam ni, ni dah 2 minggu. Cam ne ek?
Lepas makan, kami balik.. Peruttt.. mak aii.. kenyang ...
Lalu depan Blue MOsque ni, rasa insaf kejap.. Hee.. makan punya hal. Apa - apa pun just nak bagi tau. Derian tu dah abis dah. tak ada lagi kat situ.. Kami spent about RM60 for 6 bijik derian. Puas hati. Beli satu bawak balik untuk buat Serawa. INSYALLAH....

15 comments:

  1. antara durian n cempedak

    ati lagi suka cempedak :)

    ReplyDelete
  2. durian n rmbutan sha da ngappp..tggl lagi manggis! huwarrghhh kena cr b4 pose ni :)

    ReplyDelete
  3. Ati,

    akak dua2 tu bukan makan sungguh2 habis kot.sangat. akak suka rambutan..sebakul pun leh

    ReplyDelete
  4. banyak sha buah tu.. cepat2. nanti dah pose..hee.. macam lah dah posa tak leh makan ye..

    ReplyDelete
  5. bau durian tu sampai ke sini ler ...

    ReplyDelete
  6. hee..hee. ye ke acik.. sian dia.

    ReplyDelete
  7. Tahun depan kalau musim durian buahnya menjadi, sila lah datang kat rumah mertua saya makan durian..free aja...tapi kat Nilai lah...tahun ni tak berapa menjadi, cukuo utk makan family aja...

    ReplyDelete
  8. pesta buah kat opis ptg nnt





    yahuu!!!!!

    ReplyDelete
  9. apesal kiteorang tak tau...ruginyer..!!! ni kat laluan dari sacc nak gi PAS ek..hurrmm...besh nampak..:)

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir buat kak yan
    walau pun terlewat beberapa hari
    semoga sihat tubuh badan dan di permudahkan segala urusan

    selamat menyambut dan mejalani ibadah puasa buat kak yan dan keluarga

    *40 awal lagi usia tu kan?*

    ReplyDelete
  11. untung bibik baru boleh request makan derian..ehehehe

    ReplyDelete
  12. Is pon namapak elok2 jer, tercapai juga hasrat bibik akk =)

    ReplyDelete
  13. kuning kunig isi durian,memang berselera..

    makan puas2 sb tak lama dah puasa

    ReplyDelete
  14. Assalam Sis..
    Wah sedapnyer...tapua ar sikit manggis tue hehehe..
    Selamat menjalani ibadah puasa untuk sis sekeluarga..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Yan...Kenduri Durian Tak Ajak Kak Lin Pun! Hehehe

    ReplyDelete

cliks..cliks