cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, February 16, 2011

New Package di Secret Recipe

AUTO PUBLISH
Satu lagi N3 yang tercicir untuk dipaparkan dengan kadar segera gara - gara kemalasan. So, dengan kaedah AUTO PUBLISH, maka N3 ini ada pada hari ini sedang kan tuan nya lagi liburan sih...hee.. Sebenarnya tak ada apa yang special. Cuma nak share dengan frens tentang promotion di Secret Recipe (i g SACC Mall). Malang nya i lupa nak amik gambar pasal package tu. Package just RM49.90 for 2 main dishes. Kalau tak silap. Ada starter - Fried Wantan, and dessert - Moist Chocolate Cake with ice cream. Ada 2 glass of Ice Lemon Tea. Berbaloi - baloi..
I tak ingat steak apa tah ni. Tapi SR ada 3 options kalau tak silap.
Wantan ni i suka. Tapi disebabkan masa tu waktu ada discussion pasal maid dan pekerja asing, so tak rasa nikmat.
Ice Lemon Tea.
Dessert
Lepas discussion, kitarang merayau kejap sambil usha - usha barangan for Majlis Khatam daughter's Kak Aji Lina. Memula ke KK Decor. Emm tak de benda yang berkenan. Kalau frens yang suka English Decor ni sure suka. Depa tengah buat sale and promotion. Discount lagi.
Lepak kat luar sebelum acara mengusha.
Then kami ke Plaza Alam Sentral. Dapat lak satu benda for Kid's Door Gifts.
The girl suka pink.. So, sesuai kan..
Majlis khataman akan dibuat on March 19, 2011. I pun kira macam khatam planner lah..hee.. Kena get ready dengan Door Girt for Marhaban. Tungguuu..

32 comments:

  1. kak yan, RM 49.90 untuk semua tu ke?? sangat menarik.. memang berbaloi-baloi...

    ReplyDelete
  2. lapar lah pulak, dah lama tak pekena wantan ni..

    ReplyDelete
  3. secret recipe dah ada wantan ye yan...menu baru atau akak yg tak perasan ye?

    ReplyDelete
  4. bestnye kak yan..
    makan-makan..jalan2..
    suka chicken cordon bleu kat SR..hehehe..

    ReplyDelete
  5. wahhh...
    mmg nampak sedaplah wantan tu..sekali pandang cam serunding popia..hehe

    ReplyDelete
  6. cantik nya bekas door gift tu...
    emmm... saya pun suke pink... ;p

    ReplyDelete
  7. dessert tu sgt menggiurkan..eh door gift tu kaler pink, suweettt gitu:)

    ReplyDelete
  8. cikyan........bestnya dessert tuh :) wah khatam planner gituh yer, kelas!

    ReplyDelete
  9. tak boleh jadi ni..kena segera bergegas ke secret recipe..meleleh dah air liur den nengoknya..

    ReplyDelete
  10. klu datang ke blog yan..sal tentu seronok tengok hidangan yg sesedap..dpt cuci mata selalu..

    ReplyDelete
  11. Shaza, itu utk valentine promotion. Rasanya dah habis kot.

    ReplyDelete
  12. Ibu intan, selalunya saya tak suka wantan coz of minyak yg digunakan. Tp yg ni mmg sedap.

    ReplyDelete
  13. Nadia, tgk tengok siapa yang pilih tu..hee

    ReplyDelete
  14. Kak kasihredha,

    valentine promotion. Rasanya habis bulan Feb ni.

    ReplyDelete
  15. Assalam Dr,

    akak suka fish. Tp yg ni makan steak lak.

    ReplyDelete
  16. ejaMaria kalau pink tu nampak sweet sangat kan..

    ReplyDelete
  17. Dessert tu rasanya sama je benda yang selalu tu.. Maybepresantation je berubah.

    ReplyDelete
  18. Shikin, dessert tu yg selalu buat i jd mengembang.

    selalunya org jd wedding planner kan..So, mak jd khatam planner lah pulak.

    ReplyDelete
  19. Umiey, kalau tambah purple, lagi sweet..

    ReplyDelete
  20. Wahida, tengok org yg buatnya jugak lah ye..hee

    ReplyDelete
  21. Assalam Kak Sal,

    sedih kan kalau takat cuci mata. Nanti saya belanja..

    ReplyDelete
  22. ada jugak kak lina story mory ari tuh...tak sabar nak tengok hasilnya. ek lupa nak inform, saya kawan kak lina jugak, sama tempat kerja

    ReplyDelete
  23. ada jugak kak lina story mory ari tuh...tak sabar nak tengok hasilnya. ek lupa nak inform, saya kawan kak lina jugak, sama tempat kerja

    ReplyDelete

cliks..cliks