cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, February 18, 2018

Hotel Gaon aka Hotel Tong Jeju, Korea


just wanna share info pasal this hotel yang ada di Jeju. 
i tak pegi. 
tapi chef cieux yang baru2 ni ke sana. 
share sebab i noticed the hotel is so beautiful and great. 

Hotel ni berada di Seogwipo.
Harga dalam RM300 lebih lah semalam. 


google


google


google


4 pictures above i took from google. 
dulu dipanggil Hotel Tong Jeju. 
Now dipanggil Hotel Gaon Jeju. 

yang bawah, the real one from Chef CiJu. 


suka tengok interior dia. 
nampak  menarik sungguh.


selesa sangat kelihatananya.
Chef Ciju cakap memang best. 
i just share the pictures and those yang mencari2 accommodation in Jeju, 
maybe boleh try this hotel. 


i pun jadi suka. 


Ini kitchen dia lah. 
boleh masak2 yang simple je kot. 
like instant noodle kot.
makan bread and serunding. 


kemas je kan.


tengoklah the bathroom pun menarik. 
dalam bilik diarang lah ni.


dalam ruang bilik.


nice beds.
jadi ngantuk lak ni haahh.

Abang 'Imran pulak stay sengsorang sebilik. 
suka sangat lah.
bahagia dia. 
macam tak nak keluar bilik katanya. 

10 comments:

cliks..cliks