cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, March 9, 2016

Live Update from Seoul


Alhamdulilah.. 

6 hari kami di Korea. 

Our company trip. 

Region Apparel Sdn Bhd aka Kedai Canggih telah berlibur ke bumi K Pop.. 

Bawak staffs berjimba. 

3 malam kami di Seoul. 

2 malam di Jeju.


We went to Jeju and it was a great experience. I drove the car there.. 

Ini the view from the flight from Jeju before landing at Gimpo Airport. 


we took a cab to Incheon Airport. 


at first he charged us KRW70,000 but there after kenyit2 mata, dapat KRW60,000.. banyak tu.. 

discount RM35. boleh buat beli Shrimp Burger nanti.


ALHAMDULILAH.. nak sampai dah..kejap je.. dari Gimpo Airport to Incheon Airport.


view all the way to the airport 


sampai je terus buat Tax Refund. 


then we all makan dulu.. this coffee memang awesome. 


dan sebelum masuk kapai kami ngap this Shrimp Burger yang dibeli di Lotteria. 


ALHAMDULILAH.. akan berlepas kejap je lagi.. at 4.30pm, local time.. dua'a kan perjalanan kami selamat.. so next year ke mana ek? Turkey? Sydney? Dua'a kan semoga Region Apparel dimurahkan rezeki dan dapat melancong lagi.. AMEEN AMEEN YA RABBBB..

19 comments:

  1. Salam Kak, bolehlah saya nak apply koje kosong...nak ikut jalan2 obersea...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..boleh2..tp sanggup ke angkat kotak.susun brg. kalau sanggup, ok jeeee.heeee

      Delete
  2. wahhhh turkey please..kekeke..bawak i sekali >_< kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..heee... kalau ada wang besar lahh.. kalau tak A Famosa je lahhh.. Moh ler..

      Delete
  3. tengah lapar ni...sedap pulak tengok shrimp burger tu...gluppp

    ReplyDelete
  4. Ahjumma da nak landing dah ye..amboii amboii...hu..huk huk

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat jejalan di korea....best klu ada company trip kn? huhu

    ReplyDelete
  6. wah jeles jeles memang jeles ni.... Teringin nak pergi lagi time bunga sedang berkembang mekar.... huhuhu entah bila lah dapek pegi...berangan dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik. certain part dah mula keluar bunga dah..

      Delete
  7. wahhh bestnya..moga selamat perjalanan akak n staff. amin. :D

    ReplyDelete

cliks..cliks