cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, February 7, 2014

Masak - masak Blogger..

Blogger Khairul Hakimin Mohammad iusha- uhsa ari tu.. terus i terkujut langsung terterima jemputan.. tapi memang i dah cakap siang - siang bukan i yang masak. i bawak lah my chef ke sana dan masak.. katanya ok je.. so terus lah i agreed nak join.. tapi kan tak sangka lah gempak bebeno.. buat hati den dug dag dug dag.. harap - harap my Chef tak menghampakan i. or maybe i bawak satu dessert dari Secret Recipe je lah. heeee...


siap ada cam ne haaahhh.. tatuttt...


lagi tatut bila tengok kat Kita - kita Je. ada gambar dapur indah cam ne.. tatuttt.. even bukan i yang masak. huu..huuu..dapur Masak - masak Blogger. 

Harap - harap semuanya berjalan lancar. sesekali mingle around why not. cuma suspen je lahh.. nak jumpa orang - orang yang gah - gah belaka.. ambo kocik jo..

Wish me LUCK.. i mean wish both of us LUCK.. tunggu nanti dan jumpa di sana.. 


Jumpa nanti di sini.. Di Abuain Kitchen Studio.   Sorry Khairul akak copy paste je gambo awak.. 

Dug dug ...dug dag.... gulppp!!!

20 comments:

  1. Insyaallah Kak Yan kita jumpa esok...Aina pun dug dag dug dag jugakkkk...

    ReplyDelete
  2. masak2 yang ni kak yan cakap ritukan kan...hehehehe...u can do it kak yan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..hee..iya Alin. tapi bukan akak yg masak. my chef lah..

      Delete
  3. tak saba!!! bestnya... lama tak jumpa blogger.. good luck kak yann~

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dah lama akak tak jumpa yg lain.. tapi esok cam malu je. hee

      Delete
  4. Good luck, kak! Moga dup,dap,dup,dap tu berkurangan bila tengok wajah gembira penonton di situ :) Jangan nanti akak take over ChefCiJu tengah masak udahlah...excited nyer pasalkan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..hee..hee. tu lah takut akak yg terlebih sudah.

      Delete
  5. As-salam kak yan..

    insyaAllah kak Yan and the chef BOLEH!!.. All the best ya.. Ada rezeki esok kita boleh jumpa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dear...

      INSYALLAH.. ye lah tak sabar lak nak jumpa..

      Delete
  6. Amek ko.. Dah mcm Masterchef tu..! Heheh. Good luck akak.. Chef Ci Ju yakin boleh...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaa.. uuu.. gomontar den. tapi now dah selesai..legaa

      Delete
  7. Replies
    1. aduhh.. nanti buk.. kepalanya pusing banget.. panas sangat tadi..

      Delete
  8. Sayang semlm tak sempat nak bual panjang!
    kak selalu ke blog ni, cuma tak kena tuan tanah! skrg baru tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann... tak pe..nanti pasti kita jumpa lagi. INSYALLAH..

      Delete
  9. Menariknye....chantek design ngn susunan...klu rietta pown debarannye lebih kencang lg akk...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menarik Rietta.. seronok kitarang walaupun pd mulanya tu tatut. heee...akhirnya memang sangat menarik..

      Delete

cliks..cliks