cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, August 10, 2012

I m serious person???

Serious for those yang first time baru jumpa. tapiii.. bila dah bersama, u all akan surrender. I love talking. 
ini serious sebab handle urgent issue. Air Asia ticket salah nama.. Esok dah nak fly.. bayang kan lah.. Serious ke tak serious..Kerut semacam tu.. Cam ne lah tak cepat tua kann..FROWNNNN...
then cool down, once the problem almost settle. Kurang dah kerut tu.. hee
Ok... settle.. dah tak de kerut dah..
sampai food kat depan pun tak layan. Tapi sorry ye.. this pics taken before ramadan in fact before  trip to Jakarta.

Mood tak ada idea.. heee..

36 comments:

  1. hehehehee...muka garang hati baik kannnnn :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tu lah kann. sebab tu serious tu.. bertempat lah kann...

      Delete
  3. Uish serius tuu... takut nak tegur.. tapi towards d end.. dah ok.. :)

    ReplyDelete
  4. Uishhhhh..muka akak dalam pic 1st tu, mmg serious! Takut nak tegur! ahahaha...
    Tapi lepas jumpa akak in person, betul..akak mmg love talking! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee...padan muka u all melayan i bersembang..hee

      Delete
  5. he he sempat juga snap2 gambar dlam keriusan tu ye kak yan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya this was candid. anak akak yg amik..

      Delete
  6. baru nak cakap kak yan tak pose...kahkahakahkah....=D

    ReplyDelete
  7. Ini kalau dok depan kaunter mau ada yang kena penampau kalau rupernyer dah cam gitu ye kak yan...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...no lah ini concentrate punya pasal.. nak make sure tempat yg dikasi tau tu betul2 i faham tak. heee

      Delete
  8. Hehehe...jangan berkerut banyak2 ya Azian Elias..kang bertambah2 garis tuh...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..tu lah kann.. now try to avoid. tak suka nak serious2..

      Delete
  9. bila da kenal mesra kak yan sbnrnya kelakar. i likeeeee sgt2.

    ReplyDelete
  10. Kakcik ingatkan betul2lah Yan nak terbang esok. Dah siap fikir Yan nak beraya kat luar negara ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..YA ALLAHHH kakkk.. hilang akai saya nak beraya luaq negeri tu.. kalau hesben saya org Amareka tu tak pe lah gakk.. hee

      Delete
  11. Tak pernah jumpa in person lagi ngan kak yan nih. Tapi pernah berbual di telefon....memang lama kak yan ni kalau berborak. Banyak sgt info nak kasi pasal kashmir..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..malu iii.. ye kannn. tak boleh stop. hee

      Delete
  12. usah selalu begitu buk..nanti bertambah tambah garisannya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.... nnt mmg nak kena banyak buat plastic surgery pulakkk..

      Delete
  13. takut remy nak tgk......he3....
    hati dan wajah dua perkara yg berbeza......
    remy pun kalau stress.... berkerut jugak....

    ReplyDelete
  14. serius...tanda gigih dan tekun tu. erk...entah mengapa asik ter'fokus' kat teh tarik tu jugak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe..

      heee..terliuq ye.. sabar yeee..kejap je lagi..

      Delete
  15. gila serius muka...macam pengetua sekolah..but u look sweet la kak bila berkerut mcm tu tapi jgn salu kerut2 nt cpt tua ,huahuahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. dulu pun i was a teacher lah beb. heee.. ada ciri2 lah ye..

      amboiii ayattt... akak sweet ye bila berkerut.. thanksss..heeee

      Delete
  16. walaupun berkerut...kejelitaan masih terserlah.

    ReplyDelete

cliks..cliks