cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, September 10, 2014

Cakes from Chef CiJu.....

Chef CiJu jade busy lately.. sebab busy with cakes.. some of the great achievement  made by her.. bravo...




montok betul anak dara ni. heeee..





so cute...


Mem Sue yang tempah for her dither... inside 2 pieces of Marble Cheese Cake. 


this one, Mem Sue jugak ordered. tapi untuk dibawak ke sekolah her doter. 



yang ni pulak rupa nya kurang lebih.. this is Blueberry Ombre with Swiss Meringue 





then at the same day, she prepared this cake too..


frozen character. 


guna chocolate moist cake.




then Strawberry Ombre Cake with Swiss Meringue. 



for Yayang and Eni





nampak yang dalam tu... sangat sedap.. 



 Ejaan ada salah sikit. heee..



tiga dari empat ni kami jamu mata saje.. sebab orang punya. dapat rasa hanya masa Birthday Eni and Yayang. ALHAMDULILAH...sesiapa yang teringin nak order wedding cake pun boleh.. PM je i ok.. 

33 comments:

  1. Woooaaahhhh bravo bravo chef ciju....!!! Kalau dekat boleh order ni...

    ReplyDelete
  2. Chef Ciju dah boleh buka kedai online ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya kawan2 kakcik.. and loyal customers.

      Delete
  3. boleh bukak bakery nih kak, tak pun perniagaan online mcm wife DaddyZZZ tuh.... cantik2 hasil kerjanyer n nampak teliti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira secara tak langsung online gak.. cuma tak de website lah..

      Delete
  4. nampak cantik dah tentu rasanya sedap..tahniah chef ciju

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. nekcik nak apa pun cju bagi.. hehe..

      Delete
    2. kalau takat nak teddy bear tu, tunggu nnt lah ye..tahun depan kot. heee

      Delete
  6. Oh, my... cantik-cantik kek yang ChefCiJu buat. Itu baru tengok rupa, kalau dapat rasa alahai mesti best. Nak rasa kenalah orderkan, kak takkanlah nak bagi percuma pulak :)

    ReplyDelete
  7. kek2 ni ada instagram tak? cantik2lah hasil tgn cher jiju. kemas.

    ReplyDelete
  8. tq semua.. ok ni instagram kita.. aszurae.. klu sudi follow la kita. hehe..

    ReplyDelete
  9. Cantik dan nampak sgt sedap rasa syg nk jamahC

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh simpan fegurine tu tak pe lah kan. takut makan dek semut pulak.

      Delete
  10. Cantiknya kek2 ni semua.. memang sangat kretif chef ciju ni..

    ReplyDelete
  11. Eh..berkenan plak ngan kek frozen tu..anak dara saya mesti suka

    ReplyDelete
  12. Kalo ke PJ boleh deliver ke k yan?..biler2 boleh order...cantekk sgt..kreatif c.ciju

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aisyah.. klu setakat kl tu anytime Insyallah.. apa2 blh msg kak yan or me.. ni no I.. 0172043275.. 😊

      Delete
    2. Oh timer kasih..kalo sebijik luor dalam mcm yg ayang ngan eni punyer tu chef ciju caj bape?

      Delete
    3. chef ciju kena jawab ni.. akak x sure.

      Delete
    4. Assalamualaikum aisyah.. awak pm kita.. 0172043275

      Delete

cliks..cliks