cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, July 3, 2014

Marie France Bodyline and the treatment.

Story yang dah lama dah sangat..
Marie France Bodyline.

Hari ni baru je balik dari facial. sebenarnya i signed up Marie France ni dah berzaman since 2008.. ambik package yang kunun - kunun nak kecik kan badan lah gamaknya. heee.. tapi kan kalau dah jenis memang pemalas tu.. apa package dari langit pun tak akan jalan gitu.. beribu riban dan habis dah tapi bukan makin turun.. makin naik ada lah. heeeee
sebabnya MALAS... hhhhh.

Tapi just recently Marie France ada called bagi tau depa ada anniversary.. so i diundanglah.. boleh makan - makan katanya.. once tiba di sana, ada lak cabutan bertuah...memang berutah.. i dapat facial free treatment.. apa lagi.. rembat lahh..



lagipun nak habis kan all the package yang pernah i ambik dari tahun 2008 tu lah.. then terus terguda dengan all the facial treatment.. so signed up package gamaknya.. apa - apa pun kita layan tekak lah dulu ye.. 


segala macam ada.. tapi i avoid nasi.. malu depan therapist. heee..heee.kunun - kunun. 


capai curry puffs je.. 



amik lah kuih dan fruit. 


lepas makan baru lah terus buat therapy. i buat body gamaknya. heeee


guna benda ni hah.kai betis dan peha.. makk aii. macam cili api gitu.. huuuhh..



lepas buat semua tu, ada pulak activity decor cake. 


ini lah hasilnya.. i layan je lahh.. kira ok lah kott. hee


tengok je lah muka i dah semakin tembam. heee

Akhirnya.. gambar lah sama my therapist.. suka sangat.. bawak balik cake tapi sorang pun tak teringin nak makan. heee.. akhirnya.. hhhhhh..

ada beberapa sessions lagi yang perlu i habis kan sebelum center di SACC akan ditutup.. haiii bila lah kalau yang dekat pun susah i nak jengah. apa tah lagi kalau jaju - jauh nanti.. apa - apa pun berat badan macam dah menurun je.. ke sebab puasa. heee.. apa - apa pun yang penting abaya raya boleh digayakan. heeee...

2 comments:

  1. Aina pun sejak nak bau2 40an ni badan menaikkk sahaja tak nak turun2, sedih sungguh.

    ReplyDelete
  2. mmg payah sikit lah aina.. but have to work hard.

    ReplyDelete

cliks..cliks