cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, March 21, 2014

Jalan - jalan ke Bangsar Village dan shopping kat Jasons Food Mall

Story on March 14, 2014 - Friday
Bangsar Village Shopping Mall.


Lama betul biarkan my blog ni bersarang semut.. nak kata busy sangat, tak lah jugak.. nak kata tak busy, ada lah sikit - sikit. maybe more to MALAS kot. bukan malas apa.. macam tak de drive nak menulis tu.. nak kata tak ada gambar. mak aiii berlambak.. ye lah kalau dah camera sentiasaa di bahu.. then phone pun boleh tangkap gambar.. bukan alasan sebenarnya.. tak pe lah ari ni ada semangat sikit. . i nak cerita sikit ari ni.. 

Ok lahh. cerita ni cerita lepas picked up our visa kat KL.. malas nak lama - lama lepak di KL, we decided to go back. Tapi on the way back tu saje je gatai - gatai kaki nak jejak area Bangsar.. hiiii. dah memang dasar kaki rayap. heee.. tak lalu nak balik awal rumah. nak lepak dulu.. terus we went straight to Bangsar Village.. i pun memang sangat jarang ke area ni. Pernah sampai sekali dua je masa dengan Hubby.  Ni area wong koyo.. tapi sebab teirngin sangat tu tadi maka i terus kat nak ke sana. 


ALHAMDULLILAH traffic ok je.. 



we were here for no specific reason. heee.. tu yang lara je.. terus lah ke supermarket dia.. seronok betul tengok.. fantastic bagi i.. bila dah fantastic tu, sure rege pun boleh tahan kann.. 


tak pe. kita amik trolley dulu. heee... 


capai shopping bag dia.. suka.. RRM10 satu.. rembat satu.. dah kerap dengan bag Giant kann. sesekali. apa salahnya. 


i love this section. bayangkanlah..nak mandi minyak pun boleh.  segala jenis minyak ada you. minyak senyoyong je tak de.. hee


ni lak area cheese.. pilih je lah apa jenis cheese. mak aiii.. pilih dan bayar je lah.. 


ni lak dried fruit. ya ampunnn.. i jadi syok tangkap gambar pulak.. sib baik tak kena sergah pakcik guard...


the best always cake and dessert. wallaweii..


pickles .. memacam ada.. 


i just nak cari dan nak beli ni. i love biscuit.. macam - macam biscuits i beli.. 


tak lah shopping beriya- iya.. takat beli ayor je.. 


nak balik tu terpandang pulak yang ni.. impian nak beli.. tapi ari ni tengok je..



Annick Goutal.. 


ok lah sebelum ke Jasons we all masuk toilet dulu. he..hee. nak cerita pasal toilet lah pulak.. tapi tu lah sebab toilet dia sangat lah wangi sangat lah bersih sangat lah cantik. maka apa salahnya dishare. 




gambar jangan tak gambar. heee...


sebelum balik we all had our lunch..kat Coffee Bean. 





ALHAMDULILAH. seronok gak walau tak shopping apa sangat lah. tak pe, nanti2 boleh ulang.. especially pafume tu.. boleh jejak lagi..

8 comments:

  1. tu mmg port orang orang kaya kak...hihihihih..
    saya shopping kat tesco je...:P
    yang kat toilet tu, saya nampak ada paip di bawah sink, pelik jugak..utk ambik wudhu ke?:P

    ReplyDelete
  2. akak ni selalu upload gambo makanan.. tp tak gmok pun.. *jeles

    ReplyDelete
  3. Lip-lap lip-lap toilet dia Kak Yan...

    Aina langsung tak pernah sampai sana...:)

    ReplyDelete
  4. suke tgk akak neyr supink2 mcm2 tempat akak suke pg.... aah lah kak toilet dia bersih betul...
    kadang ada tempat supink comlexnye mcm gah tp toilet kotor... mcm klcc tak suke tingkat ada toilet

    ReplyDelete
  5. as salam kak yan, nk jemput kak yan ke blog izzan.. baru nk berjinak2 menulis mohon diberikan sokongan.. kalau tak keberatan clik follower sekali yer.. tq kak yan, have a nice day!
    http://izzanyrosdin.blogspot.com/

    ReplyDelete

cliks..cliks