cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, January 30, 2017

Annual Dinner for BTS 2016



ALHAMDULILAHH.
we had our annual dinner on Friday,  January 13, 2017.
kena buat in January sebab tak boleh lah kan nak buat in December kan. 
waktu yang tengah hembak parok. 
we set earlier. 


tu  dia..
siap ada tajuk gitu kan.
all arranged by our staffs. 


Mak Daras just datang as guests malam tu. 
with pink and white theme. 


buh gambar banyak sikit lah kannnzzz.


i think ini some of our AJK lah kot. 
cumel2 semuanya. 



antara orang kuat majlis ni. 


this is our staffs for BTS 2016. 
ini outlet KCSA (Kedai Canggih Shah Alam).
kebanyakannya budak2 sekolah ni.
rajin cari duit.


ini staffs dari KCBT (Bukit Tinggi, Klang)


Some ada dari KCSA, dr KCBT, dari KCWW, dan dari KCKJ.


Ini KCWW (Wangsa Walk).
ada sorang jejaka di sini. 
last year we managed mengajikan staffs lelaki.
ada 4 semuanya. 
ALHAMDULILAH.. bagus2 belaka. 


macam2 fesen.


i sampaikan apa tah ni pun i tak ingat. 


Kemain bujang i ni, Abang Luqman.
dikelilingi dara2 semuanya.


ada cake untuk celebrate January girls. 


ini lah depa. 


rasanya ni sebelum majlis. 
kena tunggu all the members sampai. 
tapi hari Jumaat kan. 
some ada yang makan jam. 

but alhamdulilah kami dapat berkumpul gak. 
kurang lebih dalam 55 staffs kalau tak silap. 


kami makan bersila. 
Majlis kami buat di Restoren Cibiuk, Vista Alam, Shah Alam. 
not bad this place. 
we loved it. 


boleh lah sesiapa nak buat majlis, buat di sini. 
food pun sedap. 


we took package. 
RM139.90 for 5 people. 
ada air jugak. 



selain dari makanan yang disediakan oleh pihak Cibiuk, kami tambah dengan outside  food.


ini door gifts. 


sambil makan2 ada gak activities.
memang meriah. 


ini lah kami kesemuanya. 
ALHAMDULILAHHH..
majlis tamat almost at 10.45pm.
semua happy (hopefully).
thanks to all the staffs yang sama2 bertungkus lumus bagi BTS 2016..
kerjasama dan semangat bekerja amat kami hargai. 
semoga ada yang nak kerja lagi nanti akhir tahun ni yeeee..



saje je nak share kat sini. 
seharian sebelum majlis i busy uruskan hal mamat kecik omel ni. 
Buat IC dia. 
Buat passport dia. 
sampai kan rasa lembik badan i lepas majlis. 
but ALHAMDULILAH..
semuanya beres.
SYUKUR YA ALLAH atas nikmat Mu.


14 comments:

  1. Salam Sis lamanya tak menjengah blog ni setelah sekian lamanya merehat diri dari dunia blog.Moga sihat selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. awak berehat lama sangat ye..
      i pun sebenarnya ada suam2 kuku gak menulis ni.
      kena mood rajin, bersusun N3 nak dipublish.
      kalau tak, tu dia, dok terperap berbulan2..
      i need a drive to move on lah. heeee

      Delete
    2. tulah modalnya makin tak ade..blog lama virus tu yg terus delete tu.. Jgn malas2 sis teruskan blogging

      Delete
    3. Insyallahh..will try my best..
      Yg bagusnya blog ni ye lah pasal kita leh throw back the story lah..
      U pun buat lg lah..dont give up.

      Delete
    4. gibab dah sis...jadinya saya akan baca saja blog2 kawan2 blogger sambil mengomen :)

      Delete
  2. si bungsu dah jadi remaja...rambut pun dah ubah stail

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye dear..
      dah macam2 fesen.
      bang nya tukang supply pomade lak tu.
      apa lagi.

      Delete
  3. Cantiknya tema AE...putih pink, sweet sangat. Kalau ada dinner dinner gini, kita jadi guest mmglah best ye AE. Datang cuma wefie dengan makan hihi...kasi chance le anak dara buat keje haih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak2 punya idea sis.. kita ikutkan je..
      mak daras memandang je lah..

      Delete

cliks..cliks