cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, April 15, 2013

Berhempas pulas for wedding Miz PiJa

Masa dah suntuk sangat. The wedding this coming weekend. I need to rush for some items yang I perlu buat..huuuhh...by using this handphone I try update sikit my status right now.

I prepare 2 set of wedding favors yang pakai potpouri. 1 set of wedding favors with marshmallow. And another 2 set of wedding favors with sorini chocolate..Chef CiJu prepare biscuits as door gifts. And satu lagi I need to prepare wedding gifts for both sides...YA ALLAH...yang tu tak siap lagi..huuu..huu...haru betul kann . try nak settle kan esok.. alatan dahsiap semua. just nak start je.. aduiii.. heee. kaluttt....

Another thing for this wedding I told Miz PiJa I nak sponsor chocolate buffet..this gonna be my first try..hopefully berjaya..dua'a kan ye...All this I sediakan sambil my condition not 100% good..kejap - kejap baring atas katil sambil buat..kejap - kejap sambil duduk.sambil berdiri..all coz of ny back bone..

this baru 1/3 siap.. huu.huuu..
ini dah 1/2 siap.. tinggal ada sikit yang tershort ribbon nya.. esok baru nak ke kedai dan tambah.. 
yang ini ALHAMDULLILAH dah kira settle. Just letakkkan Sorini Chocolate.
yang ini part Chef CiJu.. Door Gift.. Biscuits in papercup. 
To all frens I need your duaa that I will stay fit dan sentiasa berenergy..insyallah.....



p/s: baru belajar menggunakan Samsung Note 2 untuk update blog.. My handphone hilang.. huuuu..huuu.. So all numbers especially some bloggers yang i dah contact, telah hilang.. I nak bagi tau kat blogger yang jual parfume tu, i dah hilang her number.. sama gak pada yang jual kuali tu.. please contact me back.. i akan berurusan dengan kalian after the wedding.. sorry sesangat.. sangat - sangat. 

11 comments:

  1. Alhamdulillah, yang penting sempat siap gak Kak Yan kan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. INSYALLAHH..ini dah 3/4 siap.. tinggal hantaran je lagi..

      Delete
  2. Don't push yourself too much yer Kak Yan. Your health is the priority. Boleh kot nak dapatkan bantaun daripada relative lain... Tapi, Insya Allah, semangat Kak Yan kuat. I trust you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau relative tu bab akak ni susah sikit.. tak semua tau.heee....

      but INSYALLAH i will do my best..

      Delete
  3. insyallah, semoga akak diberikan kesihatan n tenaga yg lebih utk siapkan semua tuh

    ReplyDelete
  4. Sibuknya Kak Yan. Jagan kesihatan dalam kesibukan ye sis.

    ReplyDelete
  5. Kakak dapat bayangkan Yan punya busy dgn keadaan diri yg kurang stabil. Jaga kesihatan juga Yan. Doa kakak moga semuanya settle sekurang-kurangnya 2-3 hari sebelum majlis. Masa majlis biarlah semuanya sihat baru best...

    ReplyDelete
  6. Moga dipermudahkan urusan & majlis berjalan lancar .
    juga Yan sihat sejahtera..

    ReplyDelete
  7. sibuk "mak pengantin"...semoga urusan berjalan lancar dan begitu juga kesihatan yan

    ReplyDelete

cliks..cliks