cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Saturday, October 27, 2018

Bunga - bunga indah di Istanbul


Hari ni i tak nak tulis banyak. 
i just nak share some of my pictures masa i ke Turkey. 
Picture bunga2 lah..
Penat2 dah ambik, kena lah letakkan dalam blog.
ye tak?



tulips memang synonym dengan Turkey. 
Tapi masa i ke sana, belum masanya sangat..
sikit2 je ada. 


ini di area Sultanahmet. 




Macam nak guling2 atas ni je. 
cantik. 




ada lak terselit color lain kat dalam tu. 


bunga2 liar je ni. 











ini sekitar Topkapi.



Ini dekat park dia.


Ini di mata. 
Ingat kalau nak ke Turkey lagi. i nak pegi waktu festival dia lah. 
Sure lagi meriahkan..
Pasang niat, INSYALLAH..

14 comments:

  1. Lawanya. Saya kalau pergi Mana2 memang suka juga ambil gambar bunga. Even bunga2 di laman my bonda pun. Kalau dpt blk kg, penuh lah gallery kat hp dgn gambar bunga..

    Apa khabar kakak? Lama tak singgah sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak cantik kan.. nak delete sayang lah pulak.


      me ALHAMDULILAH.. now kat Bandung tgk anak2. akak pun dah lama tak ke sana.

      Delete
  2. Replies
    1. ye.. i pun. rasa macam nak petik bawak balik je. letak dlm vase.

      Delete
  3. Cantik! Banyak nye tulips. Saya suka photos ni semua. Thanks.

    ReplyDelete
  4. ehhh..entry dah patah balik ke Turkey..
    may your wish/niat nak ke sana lagi dimakbulkan..inshaa Allah..
    apa2pun terima kasih semua perkongsian, esp pasal kashmir..interesting..inspiring..
    nak merasa ke sana pun entah bila2 kann..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameennn..ye terima kasih ye sudi singgah dan singgah sini..

      Sayang ketat2.

      Delete
  5. bila bunga macam ni, automatik rasa duk kat tempat yang sejuk. allahu. bestnya. insyaAllah akan sampai juga di sana nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye lah mek. kat sana sejuk2 tu yang bunga2 cantik2 berkembang.

      Delete

cliks..cliks