cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, March 22, 2018

Meraikan teman di Twenty n Co




Cerita dah lama dah ni. 
ada gambar2 ni dalam draft. 
ingat nak delete je. 
tapi sayang lah pulak. 
sambil2 buat review pasal tempat makan kan. 


kisah  kami berenpat yang nak dating sambil makan2. 
janji sana sini, akhir nya kami ke sini. 
Kami ke Twenty & Co yang ada di WIsma Azalea, Shah Alam. 


Posing dulu. 
makan later. 
tak gitu. 


tak cukup dari sini, kena tangkap dari sinun lah pulak. 


dan lagi.


dan lagi. 


dan lagi. 


sebenarnya nak jumpa Cik Ina kita ni. 
Make up artist yang fofuler ni.
susah sangat nak dating dengan dia. 
Sambil2 ni nak jumpa sebelum dia pergi buat umrah. 


Ok kita tengok apa yang kami ngap2 kat sini. 
Ini sort of Masak Lemak gitu lah. 
Ada yang ambik Daging. 


Ini Ayam Masak Lemak lah ni. 


I took this. 
a bit pedas.
a bit masin. 
so kena pastikan apa yang u inginkan dalam your dish before depa serve to you. 


Mee Goreng Mamak.


I took Teh Tarik. 
Not bad. 


Dan our favorite time. 
sure ada starter. 
we took this. 
Nachos. 
Totally different daripada memula kami makan di sini waktu Twenty & Co baru dibukak. 
Dah berubah dah. 
yang ni boleh tahan lah sedapnya. 
Kira puas hati kami makan di sini. 

Then lepas makan, kami shopping for barang2 umrah buat Cik Ina kita. 
ALHAMDULILAH..
Cik Ina kita pun dah selamat balik dari Mekah dah. 
selamat mengerjakan umrah..
Syukur. 

8 comments:

  1. posing - makan - sembang ... tu yg syok kan kak? ;-)

    ReplyDelete
  2. nachos tu nampak macam nak jilat screen je kak :D

    ReplyDelete
  3. makeup artis ye kak.... pttlah mmg nampak manis je walaupun makeupnya simple...

    sedap nengok nasi ngn msk lemak sbb siap ada keropok tu....
    mee grg akak tu mmg sesuai ngn nama me grg mamak sbb gelap btl hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Dana. Dah popular dia.

      Mee tu kira ok lah dana. Cuma agak masin.

      Delete

cliks..cliks