cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, March 27, 2018

Anak - anak yang dirindu.....


I miss my kids. 
sangat
dah lama sangat rasanya tak pandang depan mata. 
 Hubby pun merindu sangat. 
asyik tengok gambar2 lama anak2. 

So beberapa malam yang lalu dapat pulak video call dengan depa. 
then ada pulak mushrif share gambar anak2. 


Abang Irfan looks soo kurus. 
bukan kurus. 
macam cengkung je. 
akibat diet sangat ke or memang dah makin membesar ni badan dia jadi kurus cam ni. 


Abang Luqman pulak macam biasa. 
kira sedang elok je lah. 
tak gemuk pun. 


diarang now tengah busy menghafaz.
dan gambar2 ni di share di Whatapps group para ibu bapa santri.


suasana di asrama.


halaqah dan ujian. 



Hubby lagi2 rindu dengan anak2 terutama dalam keadaan nya yang kurang sihat. 
terasa rindu sama anak2.
tapi INSYALLAH anak2 akan pulang hari ini. 
INSYALLAH..
i yang akan travel waktu anak2 pulang, terasa risau dengan keadaan Hubby. 
mudah2an walaupun i m not around, bila anak2 ada INSHALLAH terabit rindu dendam Hubby. 
and please pray for my safe journey. 
Will update you guys. 

6 comments:

  1. Semoga Allah SWT permudahkan sega;anya buat Yan dan keluarga. InsyaAllah. Aamiin.

    ReplyDelete
  2. syafakallah utk suami kak yan... semoga anak2 yan jg selamat smpi... aminn

    ReplyDelete
  3. safe journey kak yan..
    n semoga husband kak yan cepat sembuh..

    ReplyDelete
  4. mog aAllah mudahkan segala urusan akak dan keluarga ya

    ReplyDelete

cliks..cliks