cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, August 24, 2016

POLPERRO Seksyen 7, Shah Alam


lama i senyap kan..
Rini i nak gembang sikit.
Cerita Korea i  tu terus senyap..
Nanti lah ye. I sambung my korea story..
Tu pun sebenarnya tinggal sikit je lagi.
Tinggal cerita budget masa di Korea..
Those yang dok ikut cerita Korea tu and kunun2 nak amik tips, i mintak sorry bebanyak ye..
I got time, i sambung story ye.. sabar yee. Kesian kak Sharida..tak pe, nnt akak call je saya ye kak.. for the info..

Anywayyyy, kita cerita tempat makan ye..
Dekat dengan rumah je.
Hubby teringin nak berwestern.. 
Ke TGI friday, anak2 dah banned kan dah.. 
Syubhah katanya..
Mak pak yang jahil ni kena akur kan....heeeeee..

So last Saturday, we went to Polperro di Seksyen 7.
Dekat sangat dengan rumah.
Satu lagi, SEDAP dan REASONABLE price lah..


Abang 'Imran memang kalau tiap kali ke any western resto, Soup tak pernah tak order. MESTI.
suka makan dengan Garlic Bread.


kalau hubby lak  all starters dia nak order... 
nanti 3 Abduls yang kena menghabiskan.
Tu wedges..  not bad.


Me and Hubby ordered Lamb Shank.. sodap weiiii.. RM25.90 je.


This ontel omel, Abang Irfan, ordered Chicken somethg2 lah.. tak ingat i.


These 2 boys, makan nasi.


Eeeee...apa curlass kan.. 
Ke western resto depa ordered Nasi Goreng Kambing..
Heeeee...tekak melayu kalau Abang Luqman tu.


Not bad..
Big portion lah.


Dah kenyangg.
Ini lah resto nya.. 
Rasanya tak sampai RM200 kot kami spent.
Plus hati anak2 pun senang.
Depa ni siap warning lagi, nanti2 jangan makan kat resto yang serves liqour lagi. 
Ye lah anak..insyallah.

17 comments:

  1. Anak-anak sekarang lebih prihatin bab makan minum halal haram syubhah ni, kan? Baguslah... :)

    Eh....kebetulan je kakcik masuk hari ini ada catatan baru dari Yan. Nak harapkan muncul di bloglist, selepas dua tiga hari kot baru timbul...

    ReplyDelete
  2. perrrghh semuanya nampak sedap laa kak... waarghh

    ReplyDelete
  3. Lamb Shank nampak juicy...kambing2 ni my favourite..

    Sek 7 byk pilihan tempat makan yg best2..

    ReplyDelete
  4. perrghh. banyak2 terliur garlic bread and soup !. makan panas2. kene pegi pizza ke cam mane ni? kat kelantan mane nk cari cam ni --'

    ReplyDelete
  5. Hi, Love the food dishes you posted, looks so delicious. I have not eaten similar dishes more than 30 years, and your pics brings back memories.
    Nice well taken pics too.
    Have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  6. pernh mkn juga sini..kalo time lunch ada set nasi..nanti nk try menu lain plak

    ReplyDelete
  7. ada plan nak singgah sini hr tu,tp tak jadi
    nmpk menarik boleh try nanti

    ReplyDelete
  8. Assalam.

    Enak banget itu menu menu nya. Gebu gebasss nanti.... kihkihkih

    ReplyDelete
  9. seronok bila dapat spent time dengan family

    ReplyDelete

cliks..cliks