cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, April 24, 2010

Make over by Elianto

Konon singgah Plaza Masalam lepas swimming nak beli beras..Tapi sebelum tu, me, Chef Ciju
and her assistant, Chef Koya, our cousin, pegi dok ngap dulu...Pusing - pusing kejap, lalu
singgah di Elianto..Hajat ati nak cari lip gloss..dah nak abis...
*****BLUSHER*****
*****Eye shadow / eye brows*****
Tup - tup budak dua ekoq tu suruh aku buat make over..Mula - mula segan, tapi punya lah
peramah salesgirl tu, akhir nya aku ngikut kata je...
*****Nanie, the friendly and sweet salesgirl*****
Gara - gara cair duk dengaq Nanie pujuk, melayang my 120 bucks..But, memang aku nak pakai
pun. Anyway, thanks to Nanie yang sudi meng make over kan my face ni..Dia siap promote lagi,
anyone yang nak dia solek kan for any function, can see her and she will charge just 50 bucks..
cheap one looo...



Kalau nak jumpe Nanie yang very friendly ni dia ada kat Kiosk Plaza Masalam,
Ground Floor,
Section 9, Shah Alam.....depan Habib...


Copy paste from old blog

No comments:

Post a Comment

cliks..cliks